Mega Meatless: Ένας νέος εναλλακτικός κόσμος απόλαυσης για τη Σαρακοστή

Mega Meatless: Ένας νέος εναλλακτικός κόσμος απόλαυσης για τη Σαρακοστή –και όχι μόνο! Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Ως έφηβη η νηστεία πριν το Πάσχα με είχε σημαδέψει με πολλαπλούς τρόπους. Από τη μια η γκρίνια της μητέρας που συνοδευόταν πάντα από θρησκευτικό κήρυγμα με λαϊκές ορολογίες – που περιείχε και μια δόση απειλής τώρα που το σκέφτομαι – από την άλλη η Άνοιξη, οι βόλτες, οι παρέες και οι πιο «προχωρημένοι» φίλοι που σου κοπάναγαν σε κάθε ευκαιρία «εμείς δε νηστεύουμε, πάμε για κανένα σουβλάκι;» Δύσκολο να τρως για πενήντα μέρες φαγητά που πραγματικά απολαμβάνεις, ακόμα κι αν είχες μαμά που θα μπορούσε να διακριθεί στο Master Chef. Κι ακόμα πιο δύσκολο να είσαι συνεπής σε αυτή την διατροφική επιλογή χωρίς να γίνεσαι η ξενέρωτη της παρέας…

Καταλαβαίνεις ότι η έννοια «meatless» ακούγεται συναρπαστική, ειδικά όταν ακολουθείται από το μήνυμα «Θα είναι Σαρακοστή, αλλά εσύ θα τρως σουβλάκι…» Η Mega Meatless έρχεται να πάρει στους δικούς της ώμους τις εφηβικές αναμνήσεις και να σε αποζημιώσει για τα χρόνια νηστείας προσφέροντας, γεύση, θρεπτική αξία και μια καινοτόμο οπτική πάνω στη σύγχρονη διατροφή. Γιατί αυτά τα προϊόντα ξεφεύγουν από τη θρησκευτική έννοια της νηστείας και αναδεικνύουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής που ξεκινά από το πιάτο σου. Με προϊόντα 100% φυτικής προέλευσης αποτελούν την ελληνική απάντηση στην plant based διατροφή και σε βγάζουν από το δίλημμα της νηστείας, αφού η γεύση τους είναι τόσο λαχταριστή που γίνονται μέρος της καθημερινής διατροφής σου όλες τις μέρες του χρόνου.

Mega Meatless: Ένας νέος εναλλακτικός κόσμος απόλαυσης για τη Σαρακοστή –και όχι μόνο! Facebook Twitter

Ο Mega Meatless Yeeros είναι ο ένας και μοναδικός plant based και soy free γύρος που ανταγωνίζεται σε γεύση τον κλασικό και ψήνεται με τον παραδοσιακό τρόπο υψώνοντας το τρόπαιο του υγιεινού τρόπου ζωής. Παγκόσμια καινοτομία που αλλάζει την έννοια της νηστείας και αποτελεί καθημερινή λύση στο οικογενειακό τραπέζι.

Mega Meatless: Ένας νέος εναλλακτικός κόσμος απόλαυσης για τη Σαρακοστή –και όχι μόνο! Facebook Twitter

Το Mega Meatless Burger αποτελεί την εναλλακτική γεύση με τη ζουμερή υφή και τη μοναδική νοστιμιά που θα γίνει βάση για μια σειρά από πιάτα που προκαλούν αντιδράσεις λατρείας. (Αν υπήρχε όταν ήμουν έφηβη θα άλλαζε για πενήντα μέρες τη σχέση με τη μητέρα μου που μας μαγείρευε τις πατάτες σε δέκα διαφορετικές εκδοχές.) Φαντάζεσαι ότι μπορείς να φας burger κι ας είναι Σαρακοστή; Δεν είναι τυχαίο πως το Mega Meatless Burger χαρακτηρίστηκε ως το αγαπημένο προϊόν των Ελλήνων chef (και αυτό δεν έχει να κάνει με τη νηστίσιμη πλευρά του, αλλά με τη γευστική του ανωτερότητα απ’ όποια πλευρά κι αν το δεις…)

Mega Meatless: Ένας νέος εναλλακτικός κόσμος απόλαυσης για τη Σαρακοστή –και όχι μόνο! Facebook Twitter

Τα παραδοσιακά κεφτεδάκια υποκλίνονται στην καινοτομία της Meatless εκδοχής τους. Λαχταριστά, αφράτα φτιαγμένα από 100% υλικά φυτικής προέλευσης τα Mega Meatless Keftedakia δίνουν τη δική τους απάντηση νοστιμιάς στους πιο απαιτητικούς και γίνονται ιδανικό γεύμα για όλη την οικογένεια, αφού η θρεπτική τους αξία είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να προσφέρεις στα παιδιά σου.

Mega Meatless: Ένας νέος εναλλακτικός κόσμος απόλαυσης για τη Σαρακοστή –και όχι μόνο! Facebook Twitter

Το σουβλάκι ξανασυστήνεται με το Mega Meatless Souvlaki που συνδυάζει καινοτομία και νοστιμιά μέσα από μια εντελώς υγιεινή πρόταση. Απόλαυση με υψηλή πρωτεϊνική αξία, αυτή η γευστική πρόταση σε κάνει να θέλεις να απαντήσεις αναδρομικά στους παιδικούς σου φίλους «εγώ νηστεύω, αλλά ας φάμε σουβλάκια!»

Ο κόσμος Mega Meatless είναι μια εναλλακτική πρόταση που πάνω απ’ όλα εξυμνεί την υγιεινή διατροφή, δημιουργεί νέες συνήθειες και ταυτόχρονα σέβεται τους φυσικούς πόρους. Πιάτα της ελληνικής κουζίνας αποκτούν μια  νέα μορφή καθώς  φτιάχνονται από όσπρια, χωρίς σόγια ή γλουτένη και με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, αλάτι και λιπαρά.

Αυτός ο κόσμος επιτέλους γεφυρώνει τη νηστεία με τη γεύση, την απόλαυση με την υγεία και τελικά συμφιλιώνει όλους εμάς που καταπιεστήκαμε ως έφηβοι της μέσης νηστευόμενης οικογένειας, με τις μαμάδες μας που φώναζαν «είναι Σαρακοστή!» «Ναι, αλλά θα τρώμε σουβλάκι μαμά!»

Βρείτε τα σε super market, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα εστίασης. Βρείτε τα εδώ:

https://map.megameatless.com/

https://www.facebook.com/megameatless

https://www.instagram.com/megameatless/

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μυστήρια της κουζίνας του λιμανιού

Γεύση / Mε τα«δώρα» του λιμανιού θα μαγειρέψεις τα ωραιότερα φαγητά

Κάβουρες από τα βαθιά νερά, φλογάτες σκορπίνες, μαγιάτικα στον φούρνο και άλλα ψάρια που δεν φτάνουν στον πάγκο του ιχθυοπώλη. Η βόλτα στο λιμάνι είναι πηγή έμπνευσης για τους σπιτικούς μάγειρες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Γλυκιά Σύρος: Ζαχαροπλάστες, συνταγές και μνήμες από το παρελθόν της Ερμούπολης

Γεύση / Γλυκιά Σύρος: Παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία και συνταγές από την Ερμούπολη

Αμυγδαλωτά, χαλβαδόπιτες, νουγκατίνες, σφολιάτσες και πολλά ακόμη παραδοσιακά γλυκά, μαζί με μια ιστορία 200 χρόνων, αναδεικνύουν την Ερμούπολη σε βασίλισσα της ζαχαροπλαστικής.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Η Ταβέρνα «Πλάτων» στο Βούπερταλ

Γεύση / «Kάθε φορά που μυρίζω ούζο, θυμάμαι την ταβέρνα Πλάτων στο Βούπερταλ»

Ο Παύλος και η Ελένη, μετανάστες στη Γερμανία, δημιούργησαν μια αυθεντική ελληνική ταβέρνα, που εδώ και τρεις δεκαετίες σερβίρει απλά αλλά πεντανόστιμα πιάτα και είναι διάσημη για τον λεπτοκομμένο χειροποίητο γύρο της.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η αγκινάρα

Γεύση / «Ο καλύτερος μεζές είναι η κεφαλή της άγριας αγκινάρας»

Χοιρινό με αγκιναρόφυλλα κοκκινιστά στη Σητεία, κεφαλές αγκινάρας γεμιστές με ρύζι στην Κάσο και αγκινάρες-μουσακά στην Άνδρο: η αγκινάρα δίνει τόσο πολλά τη στιγμή που διεκδικεί μόνο το ελάχιστο.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Aspasia: Πώς η Σταυριανή Ζερβακάκου έστησε ένα εστιατόριο-προορισμό

Γεύση / Aspasia: Ένα εστιατόριο που ανταμείβει κάθε στροφή του δρόμου προς τη Μάνη

Στο απόγειο της φήμης της, η Σταυριανή Ζερβακάκου αποφάσισε να επιστρέψει σε έναν τραχύ τόπο και να στήσει ένα εστιατόριο-προορισμό σε έναν μικρό ορεινό οικισμό, αξιοποιώντας στην κουζίνα της όσα άγρια της δίνει το μέρος.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Η άνοιξη και το καλοκαίρι της ρίγανης

Γεύση / H ρίγανη που δίνει γεύση στα καλοκαίρια μας

Είναι το πιο δημοφιλές μυριστικό της Aνατολικής Μεσογείου και δίνει ιδέες για μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά καλοκαιρινά εδέσματα, όπως η ριγανάδα, ο ντάκος, η χωριάτικη σαλάτα και οι ριγανάτες σαρδέλες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ