Greece and Grapes: Σε ξεναγεί στον γευστικό πλούτο της Ελλάδας με ένα κλικ

Greece and Grapes Facebook Twitter
Για να απολαύσεις αυτή την εμπειρία αρκούν λίγα κλικ, ώστε να βρεθούν στην πόρτα σου τα μοναδικά προϊόντα του www.greeceandgrapes.com.
0



Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
 της συγκεντρώνονται σε ένα e-shop που λειτουργεί ως ξεναγός στην πλούσια οινική παραγωγή του τόπου μας. Με κεντρικό άξονα το κρασί, εδώ θα γνωρίσεις γευστικούς θησαυρούς που φέρουν τη σφραγίδα της ελληνικής υπαίθρου.

Το www.greeceandgrapes.com σε καλωσορίζει με ένα κλικ στο μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα εμπορίας ελληνικών κρασιών και αποσταγμάτων. Άλλωστε, η Greece and Grapes δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με αγάπη για το ελληνικό κρασί και τους παραγωγούς του, οι οποίοι κάθε χρόνο εκπλήσσουν με τα προϊόντα που παρουσιάζουν και την εξέλιξη της δουλειάς τους.

Ο πλούτος της ελληνικής γης αναδεικνύεται μέσα από το νοερό ταξίδι που προσφέρει η ιστοσελίδα της εταιρείας, όπου θα ανακαλύψεις ιδιαίτερα κρασιά, αποστάγματα, μπίρες από μικροζυθοποιίες, ελαιόλαδα και διάφορα deli προϊόντα, καλλυντικά με βάση το κρασί, βιβλία οινικού περιεχομένου και ό,τι άλλο συνθέτει τη γαστρονομική κουλτούρα της χώρας μας.

Όπως λένε οι άνθρωποι της Greece and Grapes: «Σκοπός μας είναι να δημιουργηθούν κοινότητες που θα αγαπήσουν το ελληνικό κρασί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά και όλο και περισσότερος κόσμος να αγαπήσει το κρασί και οι οινόφιλοι να το απολαύσουν, βρίσκοντάς το εύκολα και σε καλές τιμές».

Greece and Grapes Facebook Twitter

Το κρασί για την ομάδα αυτή είναι μέρος της καθημερινότητάς της. Δοκιμάζουν, επιλέγουν και προτείνουν κρασιά, αποστάγματα και ό,τι άλλο θα σέρβιραν στο δικό τους ποτήρι, με γνώμονα την ποιότητα και τη μοναδικότητά τους.

Για να απολαύσεις αυτή την εμπειρία αρκούν λίγα κλικ, ώστε να βρεθούν στην πόρτα σου τα μοναδικά προϊόντα του www.greeceandgrapes.com. Ένα e-shop που σύντομα θα λανσάρει το νέο του design, ενώ ταυτόχρονα η εταιρεία ετοιμάζει σημείο λιανικής πώλησης στην έδρα της, στην οδό Λυκούργου 20 της Καλλιθέας.

Ανάμεσα στις υπηρεσίες θα βρεις το κομμάτι yachting services της Greece and Grapes, που ανταποκρίνεται σε όλες τις ανάγκες που μπορεί να έχουν οι πελάτες ενός γιοτ σε αλκοολούχα και μη ποτά. Ανακάλυψε έναν κόσμο που θα σε παρασύρει στη γεύση της Ελλάδας και επικοινώνησε στο [email protected] για περισσότερες πληροφορίες.

www.greeceandgrapes.com, 213 0252218, Facebook: @greeceandgrapes, Instagram: @greeceandgrapes

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η άνοιξη και το καλοκαίρι της ρίγανης

Γεύση / H ρίγανη που δίνει γεύση στα καλοκαίρια μας

Είναι το πιο δημοφιλές μυριστικό της Aνατολικής Μεσογείου και δίνει ιδέες για μερικά από τα πιο αντιπροσωπευτικά καλοκαιρινά εδέσματα, όπως η ριγανάδα, ο ντάκος, η χωριάτικη σαλάτα και οι ριγανάτες σαρδέλες.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Quinn’s: Γιατί όλοι πίνουν Dry Martini «στου Ηλία» Μαρινάκη 

Γεύση / Quinn’s: Γιατί όλοι πίνουν Dry Martini στου Ηλία Μαρινάκη 

Στην πιάτσα των Ιλισίων, σε ένα μέρος όπου όλα είναι μελετημένα, ένας πολύπειρος και προσγειωμένος μπάρμαν μας καλεί να χαθούμε στον «Κήπο των επίγειων απολαύσεων», συζητώντας και πίνοντας κλασικά αλλά αναβαθμισμένα κοκτέιλ.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΠΑΚΑΛΙΚΑ, DELI

Γεύση / Ο μεγάλος οδηγός του Αθηναίου καλοφαγά: Τα 51 πιο νόστιμα σημεία της πόλης

Εξειδικευμένα παντοπωλεία, deli με αλλαντικά και τυριά από την Ελλάδα και τον κόσμο, χασάπικα για κρέατα άριστης ποιότητας, κάβες και φούρνοι με ψωμιά παραδοσιακά αλλά και νέας εποχής, σε μια λίστα που μπορεί να είναι ο παράδεισος του foodie.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
Είναι η τούρτα αμυγδάλου του Μπόζα η πιο ωραία στην Αθήνα;

Γεύση / Είναι η τούρτα αμυγδάλου του Μπόζα η πιο ωραία τούρτα της Αθήνας;

Όσο και αν η τέχνη της ζαχαροπλαστικής έχει κάνει άλματα στη χώρα μας, δεν έχουμε πάψει ποτέ να αγαπάμε τα «παλιά γλυκά» που μας θυμίζουν παιδικά χρόνια, οικογενειακές συγκεντρώσεις, γενέθλια και γιορτές.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ωδή στην pure σεβεντίλα: Ένα σπίτι που μοιάζει με μικροοργανισμό.

Γεύση / Ένα σπίτι στο Παλαιό Φάληρο που αποθεώνει τα απίθανα '70s

Το σπίτι του Γιώργου Κελέφη, εκδότη του περιοδικού ΟΖΟΝ, στο Παλαιό Φάληρο ‒σχεδιασμένο από τους σπουδαίους αρχιτέκτονες Δημήτρη και Σουζάνα Αντωνακάκη‒ μοιάζει με χρονοκάψουλα που σε μεταφέρει στη δεκαετία του ’70.
ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
Τα κρασιά της Κεφαλονιάς: Ρομπόλα, Μαυροδάφνη και άλλες εξαιρετικές ποικιλίες

Το κρασί με απλά λόγια / Τα κρασιά της Κεφαλονιάς: Ρομπόλα, Μαυροδάφνη και άλλες εξαιρετικές ποικιλίες

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης ταξιδεύουν στους αμπελώνες της Κεφαλονιάς, με οδηγό τον οινοποιό Ευρυβιάδη Σκλάβο. Μαθαίνουμε για τις γνωστές, αλλά και τις πιο σπάνιες ποικιλίες του νησιού, καθώς και για τον ρόλο που παίζει το βουνό Αίνος στην αμπελουργία του.
THE LIFO TEAM
Στο ΚΙΝΩΝΩ στο Κουκάκι που περνάει την πιο νόστιμη φάση του

Γεύση / Στο ΚΙΝΩΝΩ στο Κουκάκι που περνάει την πιο νόστιμη φάση του

Ο Βαγγέλης από το «Σπιρτόκουτο» –δηλαδή ο Γιάννης Βουλγαράκης– άφησε τα Κύθηρα για την Αθήνα και ανανέωσε, με τις λιτές του γεύσεις, έναν χώρο όπου κάποτε αράζαμε για ποτά και τώρα πηγαίνουμε για φρέσκες παπαρδέλες και σφακιανόπιτα.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Γιαννούδι, Μαραθέφτικο, Μαύρο: Οι άγνωστες δυνάμεις του κυπριακού αμπελώνα

Το κρασί με απλά λόγια / Γιαννούδι, Μαραθεύτικο, Μαύρο: Οι ερυθρές δυνάμεις του κυπριακού αμπελώνα

Σε τι ξεχωρίζουν οι γηγενείς κόκκινες ποικιλίες της Κύπρου; Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET και ο Παναγιώτης Ορφανίδης φιλοξενούν τον οινολόγο και οινοποιό Σοφοκλή Βλασίδη και συζητούν μαζί του για τα αυτόριζα αμπέλια του νησιού.
THE LIFO TEAM
Ronin: Ένα καταφύγιο ιαπωνικής κομψότητας και γεύσης στο Κολωνάκι/ Στο Ronin στο Κολωνάκι θα ανακαλύψεις το νόημα της ιαπωνικής απλότητας/ Ronin: Η ιαπωνική απλότητα που συγκινεί σε κάθε πιάτο

Γεύση / Ronin: Ιαπωνέζικη κουζίνα με ακρίβεια, λιγότερο fusion, περισσότερο zen

Το εστιατόριο Ronin φέρνει στο Κολωνάκι τη δύναμη της απλότητας της ιαπωνικής κουλτούρας και την αποθέωση της γευστικής λεπτομέρειας σε έναν απολαυστικό διάλογο μεταξύ παράδοσης και μοντέρνας δημιουργίας.
ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ