Το delivery ανεβαίνει επίπεδο

Το delivery ανεβαίνει επίπεδο Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Σε κάποιες περιπτώσεις η γνωστή φράση «αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, τουλάχιστον απόλαυσέ το» σου δίνει μια άλλη οπτική της πραγματικότητας, λίγο πιο αισιόδοξη και σίγουρα πιο απολαυστική. Η παραμονή στο σπίτι, οι συνθήκες του lockdown που σε κρατάνε μακριά από τις αγαπημένες σου συνήθειες και η δημιουργία μιας νέας ρουτίνας που πρέπει να υποστούμε ώστε να είμαστε ασφαλείς και υγιείς μπορούν να γίνουν πιο ευχάριστες, αν έχουν τη γεύση των αγαπημένων σου πιάτων.


Μπορεί τα τραπέζια και τα καθίσματα των αγαπημένων σου food spots να έχουν μαζευτεί σε μια γωνιά, όμως η αγάπη και το πάθος των ανθρώπων που φέρνουν συνταγές από την παγκόσμια γαστρονομία στις κουζίνες και τους φούρνους της Αθήνας συνεχίζουν ακάθεκτα και πεισματικά να μας προσφέρουν μοναδικές επιλογές γεύσεων. Και πλέον το καταφέρνουν με τη βοήθεια του efood, που σαν καλός αγγελιαφόρος μπαίνει μπροστά για να αναλάβει να παραδώσει στην πόρτα μας όλα τα γαστρονομικά αριστουργήματα που κάνουν την καθημερινότητα λίγο πιο εύκολη και ποιοτική.


Στο efood θα βρεις μια σειρά από νέες συνεργασίες για να επιλέξεις ανάμεσα στους πρωτότυπους καταλόγους κάποιο από τα ιδιαίτερα πιάτα για brunch ή lunch ή για να ζήσεις μια private γευσιγνωσία, μεταμορφώνοντας το σαλόνι του σπιτιού σου σε σάλα γκουρμέ εστιατορίου. Δεν το λες και λίγο αυτό. Άλλωστε, οι μικρές απολαύσεις είναι εκείνες που σου δίνουν τη δύναμη να συνεχίσεις μέσα σε μια καθημερινότητα που έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και σε καλεί να ανταποκριθείς, ώστε κάποια στιγμή να ζήσεις και πάλι τη χαρά της φράσης «Καλησπέρα, έχω κλείσει τραπέζι».


Το efood αναλαμβάνει τον δικό του ρόλο, κάνοντας την παραμονή στο σπίτι πιο εύκολη, και παρουσιάζει τα αγαπημένα spots της Αθήνας που έρχονται σ' εσένα με την υπηρεσία delivered by efood, μέχρι την ημέρα που θα μπορέσεις εσύ να πας σε αυτά.

Ergon Athens
Το γνωστό πρότζεκτ που βρίσκεται στη Μητροπόλεως, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσης, παρουσιάζει μια σειρά από γλυκές και αλμυρές επιλογές, βασισμένες σε εκλεκτά υλικά της ελληνικής παράδοσης. Συνταγές πρωινού αλλά και σάντουιτς στην πιο ποιοτική εκδοχή τους για κάθε στιγμή της ημέρας.

Το delivery ανεβαίνει επίπεδο Facebook Twitter

48 Urban garden
Το εξαιρετικό concept του food-truck, που βρίσκεται στο ισόγειο του Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα στο κέντρο της Αθήνας, συνδυάζει στα πιάτα του κουλτούρες και διαθέσεις απ' όλο τον κόσμο. Γεύσεις εκλεκτές, ξεχωριστές, που πάνε τη γαστρονομία ένα βήμα πιο πέρα, έρχονται στον χώρο σου για να σε βάλουν σε ένα mood απόλαυσης.

Το delivery ανεβαίνει επίπεδο Facebook Twitter

Underdog
Το στέκι του Θησείου με τις βραβεύσεις και τις διακρίσεις που έχει γίνει λατρεμένο για τον εξαιρετικό καφέ αλλά και τα ξεχωριστά πιάτα brunch φέρνει στην πόρτα σου τις γεύσεις που επιλέγεις και υπόσχεται να σου φτιάξει τη μέρα!.

Το delivery ανεβαίνει επίπεδο Facebook Twitter

Τhe Bakers in the hood
Τα Τhe Bakers, που μας θύμισαν την αξία του κλασικού φούρνου και μας έμαθαν την τέχνη του σύγχρονου αρτοποιείου, φέρνουν στην πόρτα σου όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα κάθε φορά που αναζητάς ένα ποιοτικό σνακ. Το νέο τους concept, In the Hood, το ρουστίκ σνακ-μπαρ του κέντρου, προσφέρει τις εκλεκτές συνταγές του σε φιλικό και grab-and-go περιτύλιγμα που διατηρεί τη γεύση αναλλοίωτη και προστατευμένη.

Το delivery ανεβαίνει επίπεδο Facebook Twitter

Μπες σήμερα στο efood και ζήσε την εμπειρία του delivery σε ένα νέο επίπεδο.

Γεύση
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Θρυλικά Μπαρ / «Μα πώς γεμίζει αυτή η τρύπα;»: Πριν από 40 χρόνια, τα «Δυο Λουξ» ξάφνιασαν τα Χανιά

Ξέρετε πολλές τσαγερί που να έχουν εξελιχθεί σε ολοήμερα στέκια, να έχουν μισθώσει λεωφορεία για να δουν οι θαμώνες τους μια έκθεση σε άλλον νομό ή να βγάζουν μια βάρκα γεμάτη με μελομακάρονα για κέρασμα στον δρόμο; Και όμως, αυτό το μέρος υπάρχει και έχει ξενυχτήσει γενιές στο λιμάνι των Χανίων.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Χταπόδι με σύκα: Μια για πολλούς άγνωστη και σίγουρα απρόσμενη συνταγή

Γεύση / Χταπόδι με σύκα: Μια για πολλούς άγνωστη και σίγουρα απρόσμενη συνταγή

«Όπου υπάρχουν συκιές, λίγο πιο πέρα αρχίζουν τα βότσαλα και μετά η Μεσόγειος και μετά το χταπόδι. Και κάπου, σ’ ένα πανηγυρικό τραπέζι, συναντώνται το χταπόδι και τα σύκα. Μαγειρεμένο το χταπόδι, μαγειρεμένα και τα λιόκαφτα, ξερά σύκα».
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Η ιεροτελεστία του πανηγυρικού πιλαφιού του Δεκαπενταύγουστου στο Καρπάθιο

Γεύση / Tα πιλάφια του Δεκαπενταύγουστου: Έτσι τιμούν τη μεγάλη γιορτή σε Κάσο και Κάρπαθο

Ακολουθώντας τελετουργικό χρόνων, στήνουν καζάνια πάνω σε φωτιές και φτιάχνουν πιλάφι, κρέας κοκκινιστό και τηγανητές πατάτες για να τιμήσουν τη μεγαλύτερη γιορτή του καλοκαιριού.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Agora symi

Γεύση / Agora: Η πιο γραφική ανηφόρα της Σύμης οδηγεί σε μια κουζίνα με χαρακτήρα

Σε ένα μικρό μπαλκόνι με θέα τα παστέλ αρχοντικά της Σύμης, ο Χρήστος Σιδηρόπουλος σερβίρει μια ελληνική κουζίνα που συνομιλεί με το παρελθόν χωρίς να το αντιγράφει – μιλάει χαμηλόφωνα, αλλά ακούγεται καθαρά.
ΖΩΗ ΠΑΡΑΣΙΔΗ
Οι ανθοί της cucina povera

Γεύση / Κολοκυθανθοί: Τα λουλούδια της φτωχής αλλά σοφής κουζίνας

Τα άνθη που είτε βουτιούνται στο κουρκούτι είτε γίνονται τροφαντός ντολμάς κρύβουν φθαρτή ομορφιά και μεγάλη γευστική παράδοση — πολύ πριν ο οδηγός Michelin αναδείξει τάσεις σαν το zero waste και το «από το χωράφι στο τραπέζι».
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
Αμπέλι, άστρα και συναίσθημα: Ο Θοδωρής Κοντογιάννης και η βιοδυναμική οινοποίηση

Το κρασί με απλά λόγια / Αμπέλι, άστρα και συναίσθημα: Ο Θοδωρής Κοντογιάννης και η βιοδυναμική οινοποίηση

Πώς επηρεάζει η αστρονομία τις καλλιεργητικές πρακτικές στο αμπέλι; Η Υρώ Κολιακουδάκη και ο Παναγιώτης Ορφανίδης σε μια συζήτηση με τον Θοδωρή Κοντογιάννη για τη σχέση του ανθρώπου με τη γη, την τεχνολογία και το κρασί, έξω από τα συνηθισμένα.
ΥΡΩ ΚΟΛΙΑΚΟΥΔΑΚΗ
Οι ιδιαίτερες γεύσεις του καλοκαιριού στο Αιγαίο

Γεύση / Σαρδέλες Καλλονής, Φούσκες, Σκίζα. Αυτή είναι η γεύση του Αιγαίου

Οι μένουλες Καρπάθου, το σπινιάλο Καλύμνου, η σκίζα της Μήλου και η μόστρα της Μυκόνου: Από τον ιωδιούχο αφρό του Αιγαίου ως τα μητάτα των Κυκλάδων, η γεύση του καλοκαιριού αποτυπώνεται σε προϊόντα που φέρουν την ιστορία και το φως των νησιών.
ΝΙΚΟΣ Γ. ΜΑΣΤΡΟΠΑΥΛΟΣ
ΕΠΕΞ Ελένη Σαράντη

Γεύση / Ελένη Σαράντη: «Κυνήγησα πράγματα που τελικά δεν είχαν σημασία»

Μετά από μια δύσκολη στιγμή, κατάλαβε πως η μόνη επιβράβευση που μετρά δεν είναι τα αστέρια, αλλά το “φάγαμε καταπληκτικά”. Όταν την αποκαλούν σεφ, απαντά απλά: «Εγώ μαγειρεύω». Η υπερήφανη μαγείρισσα που προκαλεί ουρές στην οδό Σαλαμίνος, στον Κεραμεικό, είναι η Αθηναία της εβδομάδας.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ