ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

To σύμπαν του Walking Dead διαστέλλεται

To σύμπαν του Walking Dead διαστέλλεται Facebook Twitter
3


Το AMC, το κανάλι του Walking Dead, ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει μια νέα σειρά που θα διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με το Walking Dead, αλλά σε άλλο σημείο της γης και με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Θα γυριστεί με την ίδια ομάδα παραγωγών και με τους ίδιους σεναριογράφους. Το νέο σενάριο έχει παραδοθεί στο κανάλι και το AMC δηλώνει «εντυπωσιασμένο».

Ο πρόεδρος του AMC, Charlie Collier, δήλωσε ότι «σχεδόν από την αρχή του Walking Dead οι φανατικοί θεατές θέλουν να μάθουν τι γίνεται σε άλλα σημεία του κόσμου. Είναι η ερώτηση που δεχόμαστε πιο συχνά απ' όλες. Φυσικά παίρνουμε την πορεία της σειράς πολύ στα σοβαρά και έχουμε προχωρήσει με μεγάλη προσοχή ώστε να δώσουμε στους φίλους του Walking Dead κάτι πραγματικά συναρπαστικό, ελκυστικό και ξεχωριστό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα κάνουμε αυτό το βήμα μαζί με αυτούς τους σημαντικούς συνεργάτες.»

To σύμπαν του Walking Dead διαστέλλεται Facebook Twitter

Το AMC δεν έχει αποκαλύψει ακόμη λεπτομέρειες, εκτός του ότι οι χαρακτήρες της νέας σειράς δεν θα βρίσκονται στη Georgia. «Υπάρχουν πολλές γωνιές του σύμπαντος του Walking Dead που παραμένουν στο σκοτάδι. Η ευκαιρία να φωτίσουμε αυτές τις πτυχές της ιστορίας είναι συναρπαστική. Η νέα σειρά βρίσκεται σε διαδικασία παραγωγής από τον τελευταίο χρόνο. Είναι σίγουρο ότι η πλοκή δεν θα εξελίσσεται στη Georgia. Είναι σημαντικό για μας να μπορεί να σταθεί από μόνη της. Πρέπει να έχει το δικό της λόγο ύπαρξης, αλλιώς θα είμαστε όλοι πουλημένοι. Ιδανικά θέλουμε όταν δείτε τη νέα σειρά να πείτε «καταπληκτική σειρά».

Ο πέμπτος κύκλος του Walking Dead ξεκινάει στις 12 Οκτωβρίου, και στην Ελλάδα ξεκινάει μία μέρα μετά, τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου στις 22:30 στο κανάλι FOX που μεταδίδεται μέσω της Nova, του ΟΤΕtv, της CYTA και της HOL.

3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
...ή αλλιώς "Πώς να κάνετε milking σε μια επιτυχημένη ιδέα".Το AMC είναι ένα φτηνοκάναλο που κατάφερε να κάνει μια τεράστια επιτυχία με το Walking Dead και παρ'όλα αυτά:1. Έκοψε στο μισό το budget του και διπλασίασε τα επεισόδια (εξ ου και τα ανεκδιήγητα επεισόδια με ατέλειωτη πάρλα και 0 δράση).2. Απέλυσε τον άνθρωπο που τους το έφερε στα χέρια, Frank Darabont, ο οποίος είναι πίσω από ταινίες όπως Mist, Green Mile και κυρίως την καλύτερη ταινία όλων των εποχών, το Τελευταία Έξοδος Ρίτα Χέιγουορθ.Σοβαρά τώρα, ποιός ηλίθιος απολύει τον άνθρωπο που σκηνοθέτησε την Τελευταία Έξοδο;; ΠΟΙΟΣ;;3. Πρότεινε να μειωθούν οι σκηνές με ζόμπι και να τα ακούμε απλά ως ήχο για να μειώσει κι άλλο το κόστος (!!!!).Ναι...έχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμπιστοσύνη ότι το AMC θα κάνει άλλη καλή σειρά από την ίδια μυθολογία χωρίς να μοιάζει σα να εκμεταλλεύεται απλά το brand.