Είναι γάτα, είναι γάτα ο κοντός με τη γραβάτα!

Είναι γάτα, είναι γάτα ο κοντός με τη γραβάτα! Facebook Twitter
0

Σε τρελό φορτηγό των media εξελίσσεται η Μάνια Τεγοπούλου μετά την ευθεία επίθεσή της εναντίον των Λαυρεντιάδη-Κυριακίδη, οι οποίοι εξαγόρασαν το 10% της «Ελευθεροτυπίας» με τη γνωστή τους ανεμελιά! Ρωτά το αυτονόητο: γιατί αγοράζουν σωρηδόν ζημιογόνα μέσα, συμπεριλαμβανομένης της εφημερίδας της; Δύσκολα δίνει απάντηση κανείς σε ένα σινάφι που διαγκωνίζεται για να τους πουλήσει τα ληγμένα του και η κυβέρνηση παρακολουθεί, αμαθής και άβουλη Εν τω μεταξύ, μετά την απόλυση του κύριου Βλαστάρη, η «Κυριακάτικη» εκτινάχθηκε στην κορυφή των κυκλοφοριών και την ερχόμενη εβδομάδα εγκαινιάζει το γυναικείο περιοδικό της, το οποίο είχε και καλαίσθητο press kit. Αν δεν είναι καμικάζι αυτοκτονίας η κυρία Μάνια, τότε είναι παιδί του μπαμπά της! Απέδρασε ο κύριος Θανάσης Λάλας από τη βυθιζόμενη «Veto» (που πούλησε 12.500 την περασμένη Κυριακή σε Αθήνα-Πειραιά, ψαλιδίζοντας σχήμα και ένθετα). Ταυτοχρόνως, σύμφωνα με είδηση που πρώτη δημοσίευσε η «Ελευθεροτυπία», η «Faq», αφού μείωσε το τιράζ της κατά το ήμισυ, το τύπωσε σε κοινό εφημεριδόχαρτο, εκτός των λίγων αντιτύπων που αποστέλλει στους διαφημιστές τυπωμένα σε χαρτί velvet! Τρεις υπουργοί ερίζουν στον αχυρώνα της ΕΡΤ, χωρίς φυσικά να καταλήγουν κάπου. Αποτέλεσμα; Εξακολουθεί να πληρώνεται κιμπάρικα από την ΕΡΤ ο αδελφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Αντώναρου, ο οποίος προσελήφθη ως σύμβουλος, αλλά όλη του τη δημιουργική ικμάδα τη σπαταλά στη συντήρηση ενός μπλογκ με pussies νεαρών κοριτσιών - βασικά ακαλαίσθητων. Και εκατοντάδες άλλοι σαν κι αυτόν (εξακολουθούν να πληρώνονται)  Ο μεγάλος ηγέτης της Δεξιάς Κώστας Καραμανλής νοίκιασε γραφείο κοντά στην αμερικανική πρεσβεία, στο οποίο εργάζονται 10 στενοί συνεργάτες του. Έχει αποδειχτεί ότι όλοι μαζί είναι ικανοί για όλα. Αφού κατάφεραν να διαλύσουν, να εξαθλιώσουν και να διασύρουν διεθνώς ένα κράτος μέσα σε λίγα χρόνια, δεν αποκλείεται να παλινορθώσουν τη μούρη κρέας του ηγέτη της λαδόκολλας και του Playstation. Tα αχανή μυαλά εργάζονται πυρετωδώς Η βασική, φανερή παρουσία του δολοφονημένου Κύπριου εκδότη Άντη Χατζηκωστή στην Ελλάδα ήταν η μάλλον βραχύβια έκδοση του «Time Out».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

TV & Media / Κιμ Καρντάσιαν: «Πάντα ένιωθα ότι είχα το σύνδρομο της Στοκχόλμης με τον Κάνιε Γουέστ»

«Πάντα ένιωθα πολύ άσχημα, πάντα τον προστάτευα και ήθελα να τον βοηθήσω. Έλεγα ότι έπρεπε να το παλέψω περισσότερο ή  ότι μπορούσα να βοηθήσω» εξομολογήθηκε η 45χρονη στο πρώτο επεισόδιο της 7ης σεζόν των «The Kardashians»
LIFO NEWSROOM
ΕΠΕΞ Τα 25 πιο επιδραστικά εξώφυλλα όλων των εποχών

TV & Media / Τα 25 πιο επιδραστικά εξώφυλλα όλων των εποχών σύμφωνα με τους ΝΥΤ

Από τον Esquire μέχρι το Rolling Stone και από το Time ως το New Yorker: εξώφυλλα που έγραψαν ιστορία, με πρόσωπα-σύμβολα που καθόρισαν την εποχή τους, από τον Μοχάμεντ Άλι και τη Μαντόνα μέχρι τον Τζον Λένον και τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.
LIFO NEWSROOM