Τισχέση έχει το Τζερόνιμο Γιάνκα με τουςProdigy και ο Πασχάλης με ταbeat των ChemicalBrothers; Ο Άγγελος Β πουκρύβεται πίσω από το όνομα ΦανταστικοίΉχοι κρύβει την απάντηση στα κομμάτιαπου φτιάχνει με samplesεγχώριας παραγωγής, έως τα τέλη των‘70s. «Τα κομμάτια των‘60s τα βρίσκω πολύδιασκεδαστικά, είναι τραγούδια που μουαρέσουν και νομίζω ότι όλη αυτή η σκηνήήταν πολύ σημαντική, είτε μιλάμε γιααφελή pop κομμάτια είτεγια το φοβερό progressive τωνΑκρίτας».

Γιατί τόση συμπάθεια γιατον Πασχάλη και τον Κώστα Τουρνά; «ΟΠασχάλης έχει πολύ ωραία φωνή. Όσο γιατον Τουρνά, έχει μια πολύ συγκινητικήχίπικη αφέλεια, συν το ότι έβγαλε τοελληνικό Ziggy Stardust,τα Αστρόνειρα. Και μόνο σαν εγχείρημαείναι σημαντικό, ειδικά όταν όλοι γύρωσου ακούνε Θεοδωράκη».

Δεν παραείναιεύκολη η μουσική με samples;«Το να χτυπάς τενεκέδια μεταξύ τουςκαι να τα ηχογραφείς με ένα μικρόφωνοείναι πιο εύκολο τεχνικά, το θέμα καιστις δυο περιπτώσεις είναι τι θα προκύψει.Δεν θεωρώ το να φτιάχνεις μουσική εύκολοπράγμα, ειδικά όταν μιλάμε για ένααξιοπρεπές αποτέλεσμα. Εκτός από ταελληνικά σχήματα, θεωρώ βασικές επιρροέςτους Boredoms, τoνCaptain Beefheart,τον Joe Meekκαι τον Arthur Brown.Τι άκουσα πιο πολύ φέτος; Το liveτων Boredoms και το mixτου Kode 9 για το Sonar.Υπάρχουν ένα σωρό ταλαντούχοι άνθρωποιμε σελίδα στο ελληνικό myspace.Mου αρέσoυνπολύ ο Larry Gusκαι ο Ιοn. Αγαπημένοι μουκαι ενεργοί ακόμα οι LostBodies, παιδιά, σας αγαπάω».