Πού μεγάλωσες;

Γεννήθηκα και πέρασα ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου στην Κυψέλη. Δυστυχώς, λόγω της οικονομικής μας κατάστασης τότε μετακομίζαμε πάρα πολύ συχνά, με αποτέλεσμα να έχω μείνει σε αρκετές περιοχές της Αθήνας.


— Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι με τη μουσική;

Τι θυμάσαι πιο έντονα από τα πρώτα σου βήματα; Θυμάμαι να υπάρχει δυνατή σε ένταση μουσική στο σπίτι, όλων των ειδών οι μουσικές, σόουλ, ντίσκο και R&B μέχρι ρεμπέτικα και λαϊκά. Στο σχολείο, λόγω μιας διαμάχης που είχα με τη οικογένειά μου για το τι θα σπουδάσω και επειδή δεν διάβαζα αρκετά, ένιωσα την ανάγκη αυτή την «αδικία» που ένιωθα να την εκφράσω γράφοντας στίχους πάνω σε ένα instrumental των Wu-Tang.


— Ποιο θα έλεγες ότι είναι το δυνατό σου σημείο;

Ως καλλιτέχνης πιστεύω ότι το πιο δυνατό μου σημείο είναι η ενέργειά μου και ο τρόπος που τη μεταδίδω σε οποιονδήποτε χώρο κι αν βρίσκομαι.


— Ποιες είναι οι σημαντικότερες επιρροές σου;

Ήμουν, είμαι και θα είμαι μεγάλος φαν του Mάικλ Τζάκσον, όπως και του 2Pac, αλλά και του Kanye West.


— Ποιο είναι το τελευταίο άλμπουμ που σε άγγιξε;

Σίγουρα το «Astroworld» του Travis Scott.


— Τι θα ήθελες να αλλάξει στην Αθήνα;

Στην Αθήνα, όπως και στον υπόλοιπο κόσμο, θα ήθελα να αλλάξει η ψυχολογία του κόσμου. Να μη σταματάει να χαμογελάει, να βοηθάει ο ένας τον άλλον και να μην ξεχνάει πως ο σεβασμός είναι το άλφα και το ωμέγα στις σχέσεις μας.


— Τι αγαπάς περισσότερο στην πόλη;

Αυτό που αγαπάω περισσότερο στην Αθήνα είναι πως όσα χρόνια κι αν ζεις σε αυτήν, πάντα θα υπάρχει κάποιο στενό που δεν το έχεις εξερευνήσει και θα κρύβει κάποιο μικρό μαγαζάκι που μπορεί να γίνει το αγαπημένο σου.

 

 

Steve Onemanshow - Celebration ft. Riskykidd (Official Music Video)

 

Info

Tο single «Celebration» κυκλοφορεί από την Kiwibash και τη Minos EMI, a Universal Music Company.