Τα κεφάλια μέσα

Facebook Twitter
0

» Γράφτηκεμε εκνευριστικά greeklishσε ένα ηλεκτρονικό φόρουμ εκτόνωσηςοπαδών. Ενας Έλλην εκ Νέας Υόρκηςπεριέγραφε κινηματογραφικά την εμπειρίατου. Στο κέντρο του κόσμου, ανάμεσα σεεκατομμύρια blackberries,Iphonesκαι άλλες δύσχρηστες τεχνολογικέςαμαρτίες, είχε επιστρέψει στην παιδικήτου ηλικία και στις μουντές κυριακάτικεςεπιστροφές από την εξοχή, όταν η βελόνατου ραδιοφώνου του πατρικού αμαξιούήταν κολλημένη στην περιγραφή τωναγώνων.

»Γιανα ακούσει τον τελικό Ολυμπιακού-ΑΕΚ,ελλείψει τηλεοπτικής μετάδοσης, ίδρωνεμε το executiveκοστούμι του, με τα ακουστικά του internetradioστα αυτιά, μαθαίνοντας με χρονοκαθυστέρησητι συνέβαινε 7.929 χιλιόμετρα μακριά. Θαμπορούσε να είναι διαφήμιση μπί0ρας ήκάποιου άλλου ανδρικού προϊόντος. Ήτανμια από τις πολλές, απολαυστικά σαδιστικέςεικόνες ενός σπάνιου αγώνα.

»Ηαταβιστική γκρίνια ήρθε από κεκτημένηταχύτητα πριν τον αγώνα. Μέχρι να έρθειαπρόσκλητη η ομορφιά. Όπως πάντα, ήτανκρυμμένη στις λεπτομέρειες. Στιςχειρονομίες του Κυργιάκου, βγαλμένεςαπό σκηνές βιντεοταινιών των ‘80s.Στο μπαμπάκι στο ρουθούνι του στωικούΆγγλου Ντάρμπισιρ, που έζησε μεσογειακάγια αρκετά λεπτά. Στο κλάμα του ηττημένου.Στο δάκρυ του νικητή. Και κυρίως, στιςτρεις περίπου ώρες που το ποδόσφαιροβγήκε από τον ελληνικό του τάφο, πιοακμαίο από ποτέ.

»Τέτοιοθέαμα, ούτε η Χούντα να το είχε παραγγείλειγια μια όμορφη αποπροσανατολιστικήφιέστα. Ο Ολυμπιακός κέρδισε, ιδρώνονταςτην βαριά φανέλα του, η ΑΕΚ, αυτοκτονικήσαν μελαγχολικός ασθενής, επέστρεψεστην κατατονία μετά από μια παροδικήευτυχία λίγων λεπτών. Και οι περισσότεροιθυμήθηκαν για ποιο λόγο ασχολούνται μεαυτό το πράγμα που δεν είναι μόνο 22νταγλαράδες με κοντοπαντέλονα νακυνηγάνε μια μπάλα.

»Μιαμέρα μετά την υπέροχη συγκυρία, οΠαναθηναϊκός στο μπάσκετ αποδείκνυεπως είναι η καλύτερη ελληνική αθλητικήομάδα όλων των εποχών, σε όλα τα αθλήματα .Ο υπερθετικός βαθμός μοιάζει εύκοληλύση, αλλά συγκριτικά με το γεμάτοενοχλητικές χουντικές σκιές Παναθηναϊκό του Γουέμπλεϊ, τηνυπέροχη αλλά συγκυριακή Εθνική του Euroκαι τους λοιπούς ξεχασμένους ήρωες, ηομάδα του Ομπράντοβιτς έχει αρετές πουκάνουν τους καλούς να ξεχωρίζουν απότους άριστους: διάρκειακαι συνέπεια που συγκινούν. Το longweekendτης αθλητικής απόλαυσης τελείωσε. Μάλλονήταν ένα ευπρόσδεκτο διάλειμμα, πριντα κεφάλια βουτηχτούν στην γκρίνια πουμας μεγάλωσε. Ενοχλητικό αλλά αναμενόμενο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ