Ένα αγγλικό μπουλντόγκ, εννέα ετών, κέρδισε τον φετινό τίτλο του πιο άσχημου σκύλου στον κόσμο στα ιδιότυπα «καλλιστεία» που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο Σαν Φρανσίσκο.

 

Η Zsa Zsa και η ιδιοκτήτρια της Megan Brainard θα λάβουν 1500 δολάρια μαζί με τον τίτλο World's Ugliest Dog και για την επόμενη χρονιά αναμένεται να δώσουν το παρών σε διάφορες εκδηλώσεις και εκπομπές.

 

 

Αυτή ήταν η 30η συνεχόμενη χρονιά που διοργανώθηκε ο εξαιρετικά δημοφιλής διαγωνισμός.

 

Αν και ο τίτλος ακούγεται υποτιμητικός, στην πραγματικότητα η εκδήλωση έχει στόχο να αναδείξει τις χάρες όλων των τετράποδων συντρόφων και να κλέψει λίγη από τη δόξα των σκύλων ράτσας, για τα τετράποδα που συνήθως κανείς δεν προτιμά.

 

Η δημοσιότητα και μια επιταγή λίγων χιλιάδων δολαρίων προσελκύουν τους ανθρώπους που έχουν στη συντροφιά τους τα σκυλιά που μάλλον κανείς δεν θα ήθελε με  χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να θεωρηθούν "ελαττώματα".

 

Η Zsa Zsa δεν έκανε τίποτα θεαματικό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και μάλλον έδειχνε να βαριέται, αλλά η τεράστια γλώσσα της που προεξείχε από το στόμα της, κέρδισε την κριτική επιτροπή.

Zsa Zsa: O πιο άσχημος σκύλος του κόσμου

 

Zsa Zsa: O πιο άσχημος σκύλος του κόσμου

 

Zsa Zsa: O πιο άσχημος σκύλος του κόσμου

 

Zsa Zsa: O πιο άσχημος σκύλος του κόσμου

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr