Ζευγάρι έβγαλε σχεδόν 120.000 δολάρια σε 6 ώρες πουλώντας NFTs

Ζευγάρι έβγαλε σχεδόν 120.000 δολάρια σε 6 ώρες πουλώντας NFTs Facebook Twitter
0

Αφού είδαν τα έξοδά τους να συσσωρεύονται και έφτασαν στο σημείο να μην μπορούν να πληρώσουν το στεγαστικό τους δάνειο, η Θορν Μέλχερ και η Μάντι Μασελγουάιτ προσπάθησαν να βρουν τον τρόπο που θα αντιμετώπιζαν τα οικονομικά τους προβλήματα.

«Ήξερα ότι έπρεπε να σκεφτούμε κάτι», λέει η 25χρονη Μασελγουάιτ στο CNBC Make It. «Δεν θέλαμε πραγματικά να χάσουμε αυτή την ιδιοκτησία. Το αγαπάμε εδώ. Τα ζώα το λατρεύουν εδώ», πρόσθεσε. 

Έτσι, το ζευγάρι δημιούργησε από κοινού το Dastardly Ducks, μια συλλογή από 10.000 NFTs που δημιουργήθηκαν από κώδικα με μοναδικούς συνδυασμούς πάνω από 100 διαφορετικών χαρακτηριστικών, προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα. Το ζευγάρι το κυκλοφόρησε την Τετάρτη και εξαντλήθηκε σε λιγότερο από έξι ώρες, κερδίζοντας κάτι λιγότερο από 120.000 δολάρια.

«Σώσαμε τη φάρμα μας πουλώντας πάπιες κινουμένων σχεδίων. Ήταν σαν ένα όνειρο», λέει η 33χρονη Μέλχερ. «Άρχισαν αμέσως να πηγαίνουν τόσο γρήγορα. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ μέχρι να φύγουν όλα».

Ζευγάρι έβγαλε σχεδόν 120.000 δολάρια σε 6 ώρες πουλώντας NFTs Facebook Twitter

Αν και το ζευγάρι δεν ήταν ήδη γνωστό στον χώρο του NFT, μια μικρή ομάδα το βοήθησε να δημιουργηθεί ενδιαφέρον για το έργο.

Ήταν επίσης τέλειο timing. Το ζευγάρι όφειλε 35.587 δολάρια σε αναδρομικές πληρωμές στεγαστικών δανείων και έπρεπε να παραδώσει μια επιταγή στον δικηγόρο του την Πέμπτη, διαφορετικά θα έπρεπε να εμφανιστούν στο δικαστήριο την Παρασκευή. Αλλά ο Μασελγουάιτ μπόρεσε να παραδώσει μια επιταγή 40.000 δολαρίων.

«Οι ζωές μας άλλαξαν μέσα σε μια νύχτα», λέει ο Μέλχερ.

Πριν από την πώληση NFTs, το ζευγάρι είχε μείνει με ελάχιστα χρήματα στους λογαριασμούς του. Ένας κοινόχρηστος λογαριασμός «είχε λιγότερο από 1 δολάριο, λέει η Μέλχερ.. Η Μασελγουάιτ είχε αρνητικό υπόλοιπο 4,11 δολάρια σε έναν λογαριασμό, λέει, και μόλις 89 σεντς έμειναν στην εφαρμογή Cash της.

Αν και οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης Dastardly Duck είναι ευπρόσδεκτος να χρησιμοποιήσει τις πάπιες τους στο δικό του περιεχόμενο, οι Μέλχερ και Μασελγουάιτ κατέχουν τα δικαιώματα για το όνομα και το στυλ της συλλογής, αναφέρουν. Το ζευγάρι ελπίζει να συνεχίσει το brand Dastardly Duck και να εργαστεί σε νέα έργα στον χώρο του NFT.

«Δεν επαναπαυόμαστε στις δάφνες μας και δεν νιώθουμε άνετα. Αυτή είναι απλώς η πύλη για κάτι μεγαλύτερο», λέει η Μέλχερ. «Θέλω να ξέρω ότι είμαστε ασφαλείς. Δεν θέλω να ανησυχώ για τα χρήματα. Η μεγάλη προτεραιότητα είναι να διασφαλίσουμε ότι οι λογαριασμοί πληρώνονται», πρόσθεσε.
 

Με πληροφορίες CNBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ