Ζάεφ: Δεν υπάρχει εναλλακτική, μην παίζουμε παιχνίδια με τη Μακεδονία μας

Ζάεφ: Δεν υπάρχει εναλλακτική, μην παίζουμε παιχνίδια με τη Μακεδονία μας Facebook Twitter
EPA
0

«Δεν υπάρχει εναλλακτική. Ας μην παίξουμε παιχνίδια με τη Μακεδονία μας» τονίζει με tweet του ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ λίγες ώρες μετά τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στη χώρα του, το οποίο σημαδεύτηκε από τη χαμηλή συμμετοχή. 

Υπογραμμίζει ότι το αποτέλεσμα είναι μια σαφής έκκληση προς τους βουλευτές της Συνέλευσης να αποφασίσουν για το μέλλον της χώρας τους.

«Καλώ όλους τους υπεύθυνους αρχηγούς να ενωθούν ώστε να εντάξουμε τη Μακεδονία στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ» σημειώνει ο Ζάεφ, κάνοντας σαφή έκκληση στήριξης προς την εθνικιστική αντιπολίτευση.

Σε αντίστοιχο μήκος κύματος ήταν και οι χθεσινές δηλώσεις του Ζάεφ που ανέφερε πως προτίθεται να προβεί στο επόμενο βήμα και να φέρει πρόταση για συνταγματική αναθεώρηση στο Κοινοβούλιο.

Ο κ. Ζάεφ κάλεσε την αντιπολίτευση να τον στηρίξει, προειδοποιώντας πως διαφορετικά θα προσφύγει σε πρόωρες εκλογές. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΟΜΙΛΙΑ

Διεθνή / Τραμπ για τον πόλεμο με το Ιράν: «Είναι μια βραχυπρόθεσμη εκδρομή, ο κόσμος μας σέβεται περισσότερο από ποτέ»

«Δεν θα υποχωρήσουμε μέχρι ο εχθρός να ηττηθεί ολοκληρωτικά και αποφασιστικά», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στη Φλόριντα
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: «Έχουμε εκπλήξεις, θα αυξηθούν η συχνότητα και το εύρος των εκτοξεύσεων», λέει το Ιράν

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ισραήλ βομβάρδισε αρχηγείο των Φρουρών της Επανάστασης και το Ιράν κλιμακώνει - Αναφορές για χτύπημα στη Βαγδάτη
THE LIFO TEAM