Υπόθεση Mary Rose: Φρίκη στην Κύπρο - Δύο γυναίκες νεκρές σε φρεάτιο ενώ αναζητείται η σορός της εξάχρονης

Υπόθεση Mary Rose: Φρίκη στην Κύπρο - Δύο γυναίκες νεκρές σε φρεάτιο ενώ αναζητείται η σορός της εξάχρονης Facebook Twitter
Πηγή: philenews.com
0

Με ένα πρωτοφανές έγκλημα έρχεται αντιμέτωπη η Κύπρος καθώς η σορός μιας δεύτερης γυναίκας εντοπίστηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό. 

Η σορός ωστόσο δεν ανήκει στην εξάχρονη Sierra Graze Seucaliuc που οι αρχές αναζητούν, αλλά σε μια γυναίκα τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα. 

  

Υπόθεση Mary Rose: Φρίκη στην Κύπρο - Δύο γυναίκες νεκρές σε φρεάτιο ενώ αναζητείται η σορός της εξάχρονης Facebook Twitter
Η εξάχρονη Sierra Graze Seucaliuc. Ο 35χρονος αξιωματικός του στρατού ομολόγησε τη δολοφονία της.

Όπως μεταδίδει το κυπριακό philenews.com, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης επιβεβαίωσε ότι έχει εντοπιστεί δεύτερο πτώμα στο φρεάτιο στο Μιτσερό το οποίο ανήκει σε άγνωστη γυναίκα.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι οι έρευνες βρίσκονται στο αρχικό στάδιο ενώ αυτή τη στιγμή διεξάγεται αυτοψία στον χώρο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει δύο ιατροδικαστές, μέλη της ΕΜΑΚ, δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Πλέον, σύμφωνα με αναφορές στον κυπριακό τύπο, επί του παρόντος κανείς δε μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο μέσα στο φρεάτιο να υπάρχουν και άλλες σοροί.

Το γεγονός αφήνουν ανοιχτό και οι κυπριακές αρχές.

Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας Νεόφυτος Σιάηλος, δεν απέκλεισε στο φρεάτιο, να υπάρχουν και άλλα πτώματα.

Τα κυπριακά Μέσα μετέδωσαν ότι η σορός της δεύτερης γυναίκας ήταν στο στάδιο της σαπονοποίησης ενώ και οι δύο γυναίκες βρέθηκαν γυμνές και δεμένες χειροπόδαρα.

Πώς ξετυλίχθηκε το κουβάρι της υπόθεσης

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται την περασμένη Κυριακή όταν βρέθηκε από τουρίστες η σορός της Mary Rose Tiburcio, σε φρεάτιο στην περιοχή του μεταλλείου της Κοκκινόγειας, στο Μιτσερό.

Σύμφωνα με την κυπριακή έκδοση της Καθημερινής, «η γυναίκα μαζί με την 6χρονη κόρη της είχαν δηλωθεί ως εξαφανισμένα πρόσωπα τον περασμένο Μάιο».

Υπόθεση Mary Rose: Φρίκη στην Κύπρο - Δύο γυναίκες νεκρές σε φρεάτιο ενώ αναζητείται η σορός της εξάχρονης Facebook Twitter
Η Mary Rose Tiburcio, η σορός της οποίας εντοπίστηκε από τουρίστες την προηγούμενη Κυριακή.

Η ομολογία του δολοφόνου 

 

Την δολοφονία της 38χρονης Mary Rose Tiburcio και της Sierra Graze Seucaliuc, της εξάχρνονης κόρης της, ομολόγησε ένας 35χρονος αξιωματικός του στρατού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος ανέφερε στους ανακριτές ότι στραγγάλισε στο σπίτι του την 38χρονη γυναίκα από τις Φιλιππίνες και στη συνέχεια μετέφερε τη σορό της στο μεταλλείο όπου και την πέταξε στο φρεάτιο.

Για την υπόθεση οι αρχές συνέλαβαν και ένα δεύτερο πρόσωπο, ηλικίας 30 ετών, που όλα δείχνουν πως δεν εμπλέκεται στην διάπραξη του εγκλήματος.

Έρευνες στο σημείο

Χθες το βράδυ της ο 35ρονος οδήγησε τα μέλη της Αστυνομίας σε συγκεκριμένη τοποθεσία στην περιοχή Ξυλιάτου και από το πρωί του Σαββάτου εντατικοποιήθηκαν οι έρευνες με επίκεντρο τον εντοπισμό της 6χρονης.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι έρευνες συνεχίζονται σε δύο μέτωπα, στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο και στο Μιτσερό από Αστυνομία, ΕΜΑΚ και Πυροσβεστική.

Σήμερα, και ενώ οι Αρχές έψαχναν για την 6χρονη βρέθηκαν μπροστά στη δεύτερη σωρό.

Τα κυπριακά Μέσα μετέδωσαν πως ο δράστης μάλιστα έδρασε με πανομοιότυπο τρόπο αφού και οι δύο γυναίκες βρέθηκαν γυμνές και δεμένες χειροπόδαρα.

 

Με πληροφορίες από cyprustimes.com/Καθημερινή/philenews.com/reporter.com.cy

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ