Η αστυνομία ανταποκρίθηκε σε κλήσεις που δέχθηκε για το σπίτι του αρραβωνιαστικού της Γκάμπι Πετίτο, πριν δηλωθεί η εξαφάνιση της 22χρονης, σύμφωνα με νέα στοιχεία. 

 

Αστυνομικά αρχεία, τα οποία επικαλείται το CNN, δείχνουν ότι οι αρχές πήγαν στο πατρικό του Μπράιαν Λόντρι στη Φλόριντα, έπειτα από πολλαπλές κλήσεις που δέχθηκαν, πριν και μετά τη δήλωση της εξαφάνισης της Πετίτο από τους γονείς της, στη Νέα Υόρκη. 

 

Υπενθυμίζεται ότι η Γκάμπι Πετίτο εξαφανίστηκε στα τέλη του προηγούμενου μήνα και αργότερα βρέθηκε νεκρή στο Γουαϊόμινγκ, κοντά στο σημείο που είχαν δει για τελευταία φορά μαζί το ζευγάρι. 

 

Οι δύο κλήσεις στην αστυνομία έγιναν στις 10 Σεπτεμβρίου- μία ημέρα προτού αναφερθεί η εξαφάνιση της Πετίτο- και άλλες τρεις την ημέρα που έγινε η δήλωση αυτή. Αυτές οι κλήσεις έγιναν από τον πατέρα της Πετίτο, ο οποίος προσπαθούσε να αναφέρει την εξαφάνισή της, δήλωσε ο Τζος Τέιλορ, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Νορθ Πορτ.

 

Άλλες έξι κλήσεις προς την αστυνομία για το σπίτι του Λόντρι έγιναν το διάστημα 15-17 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τα αρχεία. Όλες οι κλήσεις έγιναν σε αριθμό για μη έκτακτες ανάγκες και όχι στην Άμεση Δράση. 

 

Αν και οι αρχές δεν έχουν συνδέσει ρητά τον Λόντρι με τον θάνατο της Πετίτο, τον αναζητούν στο πλαίσιο ομοσπονδιακού εντάλματος σύλληψης με το οποίο κατηγορείται για τη χρήση χρεωστικής κάρτας άλλου ατόμου, εκείνη της 22χρονης. 

 

Στο μεταξύ, την Πέμπτη το FBI επισκέφθηκε ξανά το σπίτι της οικογένειας του Μπράιαν Λόντρι, στο Νορθ Πορτ της Φλόριντα. Ο Στίβεν Μπερτολίνο, δικηγόρος της οικογένειας, δήλωσε ότι οι πράκτορες πήγαν εκεί για να πάρει προσωπικά αντικείμενα του Λόντρι, τα οποία θα μπορούσαν να βοηθήσουν στις έρευνες. Οι γονείς του έχουν δηλώσει τις αρχές ότι η τελευταία φορά που τον είδαν ήταν στις 14 Σεπτεμβρίου. 

 

Με πληροφορίες από CNN