Υπό έρευνα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά από διαμάχη με υπάλληλό της

Υπό έρευνα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά από διαμάχη με υπάλληλό της Facebook Twitter
Instagram
0

Υπό έρευνα βρίσκεται η Μπρίτνεϊ Σπίαρς καθώς μία από τους υπαλλήλους της, που εργάζεται στο σπίτι της ισχυρίστηκε ότι η τραγουδίστρια την χτύπησε.

Η υπάλληλος, σύμφωνα με αξιωματικούς της Καλιφόρνια, έκανε την καταγγελία μετά από διαμάχη στο σπίτι της  Σπίαρς τη Δευτέρα.

Το γραφείο σερίφη της πολιτείας Ventura δήλωσε ότι θα στείλει τα πορίσματά του από την έρευνα στους εισαγγελείς για την εξέταση των πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγοριών.

Ο δικηγόρος της ποπ σταρ αρνείται την καταγγελία, χαρακτηρίζοντάς την «υπερβολική».

Η 39χρονη Σπίαρς φέρεται να χτύπησε το κινητό τηλέφωνο της υπαλλήλου της από τα χέρια της κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους.

Η παράβαση αυτή στην Καλιφόρνια είναι ποινικό αδίκημα που συνεπάγεται οποιαδήποτε σκόπιμη και παράνομη σωματική επαφή με κάποιον άλλο.

Σε δήλωση που έστειλε στο BBC, ο δικηγόρος της Σπίαρς, Μάθιου Σ. Ροζενγκαρντ είπε ότι δεν ήταν «τίποτα περισσότερο από έναν κατασκευασμένο ισχυρισμό όπως αναφέρει η πελάτισσά του, σχετικά με ένα κινητό τηλέφωνο, χωρίς προφανώς κανέναν απολύτως τραυματισμό.

»Ο καθένας μπορεί να κατηγορήσει κάποιον, αλλά αυτή η υπόθεση θα έπρεπε να είχε κλείσει αμέσως», είπε.

«Προς τιμήν του, το Γραφείο του Σερίφη έχει αναγνωρίσει ότι το περιστατικό όπως το χαρακτήρισε είναι «πολύ μικρό πλημμέλημα» και επιβεβαίωσε ότι «δεν υπήρξαν τραυματισμοί».

Η Σπίαρς προσέλαβε τον κ. Ρόζενγκαρτ τον περασμένο μήνα καθώς προσπαθεί να τερματίσει την διαδικασία της κηδεμονίας της από τον πατέρα της αναφορικά με την προσωπική της ζωή και τα οικονομικά της τα τελευταία 13 χρόνια.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Τζέιμι Σπίαρς συμφώνησε να παραιτηθεί από διαχειριστής της κόρης του, δεσμευόμενος να συμμετάσχει σε μια «ομαλή μετάβαση» μια νέα νομική ρύθμιση.

Η Σπίαρς, η οποία χαρακτήρισε την κηδεμονία ως «καταχρηστική», κατέθεσε τον Ιούλιο, σχετική αναφορά για να σταματήσει ο πατέρας της να ελέγχει την περιουσία της και είπε ότι δεν θα εμφανιστεί ξανά σε live όσο αυτός παραμένει στο ρόλο του κηδεμόνα.

Με πληροφορίες του BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιταλία: Απαγόρευσαν σε γυναίκα να ταΐζει εκατοντάδες περιστέρια που είχαν κατακλύσει μία πολυκατοικία

Διεθνή / Ιταλία: Απαγόρευσαν σε γυναίκα να ταΐζει περιστέρια γιατί είχαν κατακλύσει ολόκληρη πολυκατοικία

Η απαγόρευση επιβλήθηκε μετά από την οργή των ενοίκων της πολυκατοικίας, που όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν ζούσαν μία «κόλαση» από τα φτερά και τα περιττώματα
LIFO NEWSROOM
«Άκουσα φωνές, έλεγχαν το μυαλό μου»: Τι είπε από τη φυλακή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ιρίνα Ζαρούτσκα

Διεθνή / «Άκουσα φωνές, έλεγχαν το μυαλό μου»: Τι είπε από τη φυλακή ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ιρίνα Ζαρούτσκα

Ο 34χρονος, που έχει διαγνωστεί με σχιζοφρένεια, ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση είχε φυτέψει «υλικά» στον εγκέφαλό του και ότι αυτοί τον «έλεγχαν» τη στιγμή της επίθεσης
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Υποψίες για ρωσική ανάμειξη μετά την τοποθέτηση κεφαλιών γουρουνιών σε τζαμιά του Παρισιού

Διεθνή / Γαλλία: Υποψίες για ρωσική ανάμειξη μετά την τοποθέτηση κεφαλιών γουρουνιών σε τζαμιά του Παρισιού

Οι γαλλικές αρχές εκφράζουν ανησυχία ότι οι επιθέσεις αυτού του τύπου, αν και συμβολικές, αποσκοπούν στο να ενισχύσουν τις εσωτερικές εντάσεις και να διχάσουν την κοινή γνώμη
LIFO NEWSROOM