Υπό έρευνα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά από διαμάχη με υπάλληλό της

Υπό έρευνα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά από διαμάχη με υπάλληλό της Facebook Twitter
Instagram
0

Υπό έρευνα βρίσκεται η Μπρίτνεϊ Σπίαρς καθώς μία από τους υπαλλήλους της, που εργάζεται στο σπίτι της ισχυρίστηκε ότι η τραγουδίστρια την χτύπησε.

Η υπάλληλος, σύμφωνα με αξιωματικούς της Καλιφόρνια, έκανε την καταγγελία μετά από διαμάχη στο σπίτι της  Σπίαρς τη Δευτέρα.

Το γραφείο σερίφη της πολιτείας Ventura δήλωσε ότι θα στείλει τα πορίσματά του από την έρευνα στους εισαγγελείς για την εξέταση των πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγοριών.

Ο δικηγόρος της ποπ σταρ αρνείται την καταγγελία, χαρακτηρίζοντάς την «υπερβολική».

Η 39χρονη Σπίαρς φέρεται να χτύπησε το κινητό τηλέφωνο της υπαλλήλου της από τα χέρια της κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους.

Η παράβαση αυτή στην Καλιφόρνια είναι ποινικό αδίκημα που συνεπάγεται οποιαδήποτε σκόπιμη και παράνομη σωματική επαφή με κάποιον άλλο.

Σε δήλωση που έστειλε στο BBC, ο δικηγόρος της Σπίαρς, Μάθιου Σ. Ροζενγκαρντ είπε ότι δεν ήταν «τίποτα περισσότερο από έναν κατασκευασμένο ισχυρισμό όπως αναφέρει η πελάτισσά του, σχετικά με ένα κινητό τηλέφωνο, χωρίς προφανώς κανέναν απολύτως τραυματισμό.

»Ο καθένας μπορεί να κατηγορήσει κάποιον, αλλά αυτή η υπόθεση θα έπρεπε να είχε κλείσει αμέσως», είπε.

«Προς τιμήν του, το Γραφείο του Σερίφη έχει αναγνωρίσει ότι το περιστατικό όπως το χαρακτήρισε είναι «πολύ μικρό πλημμέλημα» και επιβεβαίωσε ότι «δεν υπήρξαν τραυματισμοί».

Η Σπίαρς προσέλαβε τον κ. Ρόζενγκαρτ τον περασμένο μήνα καθώς προσπαθεί να τερματίσει την διαδικασία της κηδεμονίας της από τον πατέρα της αναφορικά με την προσωπική της ζωή και τα οικονομικά της τα τελευταία 13 χρόνια.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Τζέιμι Σπίαρς συμφώνησε να παραιτηθεί από διαχειριστής της κόρης του, δεσμευόμενος να συμμετάσχει σε μια «ομαλή μετάβαση» μια νέα νομική ρύθμιση.

Η Σπίαρς, η οποία χαρακτήρισε την κηδεμονία ως «καταχρηστική», κατέθεσε τον Ιούλιο, σχετική αναφορά για να σταματήσει ο πατέρας της να ελέγχει την περιουσία της και είπε ότι δεν θα εμφανιστεί ξανά σε live όσο αυτός παραμένει στο ρόλο του κηδεμόνα.

Με πληροφορίες του BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζέφρι Έπσταϊν: Στη δημοσιότητα έγγραφα ομοσπονδιακής έρευνας του 2019

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Στη δημοσιότητα έγγραφα ομοσπονδιακής έρευνας του 2019

Την προηγούμενη Παρασκευή, δικαστής στη Φλόριντα ενέκρινε ένα διαφορετικό αίτημα για την αποσφράγιση των πρακτικών του σώματος ενόρκων από μια άλλη έρευνα για τον Έπσταϊν, που χρονολογείται από το 2005 και το 2007
LIFO NEWSROOM
Ληστεία στο Λούβρο: Οι δράστες διέφυγαν από το μουσείο μισό λεπτό πριν φτάσουν οι Αρχές

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: Οι δράστες διέφυγαν από το μουσείο 30 δευτερόλεπτα πριν φτάσουν οι Αρχές

Η έρευνα του Υπουργείου Πολιτισμού της Γαλλίας εντόπισε σοβαρά κενά ασφαλείας, όπως χαλασμένες και σπασμένες κάμερες και έλλειψη συντονισμού στο διασημότερο μουσείο του κόσμου
LIFO NEWSROOM
Το γράμμα της Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του

Διεθνή / Το γράμμα της Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του

Ο Τόμας Μαρκλ εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στις Φιλιππίνες - Εξέφρασε την επιθυμία να συμφιλιωθεί με την κόρη του αλλά και να γνωρίσει τα εγγόνια του πριν φύγει από τη ζωή
LIFO NEWSROOM