Το Youtube μπλόκαρε το τηλεοπτικό κανάλι της Β. Κορέας

Το Youtube μπλόκαρε το τηλεοπτικό κανάλι της Β. Κορέας Facebook Twitter
0

Το κανάλι της κρατικής τηλεόρασης της Β. Κορέας έπαψε να λειτουργεί και εμφανίζει ένα μήνυμα που αναφέρει πως ο λογαριασμός «έχει τερματιστεί λόγω παραβίασης των Οδηγιών Κοινότητας του YouTube».


Το κανάλι χρησιμοποιείται κυρίως για τις καθημερινές μεταδόσεις των δελτίων ειδήσεων της χώρας με τις πληροφορίες που μεταδίδει το BBC να αναφέρουν πως ο πιθανότερος λόγος είναι πως Πιονγιάνγκ κέρδιζε χρήματα από διαφημίσεις στο κανάλι. Αν και αυτό είναι κάτι σύνηθες και επιτρέπεται στα κανάλια του Υοutube, η συγκεκριμένη περίπτωση θεωρείται πως παραβιάζει έτσι  τις κυρώσεις των ΗΠΑ.

Οι κυρώσεις επιβλήθηκαν τον Μάρτιο από το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ και απαγορεύουν σε αμερικανικές εταιρείες και επιχειρηματίες να έχουν εμπορική δραστηριότητα με το Τμήμα Προπαγάνδας της Πιονγιάνγκ.

Σύμφωνα με την Washington Post, ο λογαριασμός μπλοκαρίστηκε τον περασμένο μήνα από την Google για να αποφευχθεί η παραβίαση των κυρώσεων.

Η Google αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο πέραν του ότι τα κανάλια που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις λειτουργίας, απενεργοποιούνται.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ ΗΠΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ FBI

Διεθνή / «Κίνδυνος για την εθνική ασφάλεια»: Οι Δημοκρατικοί ζητούν να υποβληθεί ο διευθυντής του FBI σε τεστ αλκοόλ

Το αίτημα ακολουθεί δημοσίευμα του Atlantic που αναφέρει, επικαλούμενο αξιωματούχους, ότι η κατανάλωση αλκοόλ του Πατέλ προκαλεί ανησυχία στην κυβέρνηση
THE LIFO TEAM
Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Διεθνή / Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο καλεί τους Αμερικανούς να μπλοκάρουν νομοσχέδιο για τα απειλούμενα είδη

Ανήμερα της Earth Day, ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κάλεσε τους ακολούθους του να πιέσουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων να καταψηφίσει το νομοσχέδιο H.R. 1897, υποστηρίζοντας ότι θα αποδυναμώσει τον ιστορικό νόμο προστασίας των απειλούμενων ειδών στις ΗΠΑ.
THE LIFO TEAM