Yεμένη: Πέντε μέλη της Αλ Κάιντα νεκρά από επιδρομή drone

Yεμένη: Πέντε μέλη της Αλ Κάιντα νεκρά από επιδρομή drone Facebook Twitter
Φωτό αρχείου: ΕΡΑ
1

Πέντε ύποπτοι ένοπλοι της Αλ Κάιντα σκοτώθηκαν σήμερα νωρίς το πρωί, από επιδρομή μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος (drone), στην επαρχία Μαρίμπ της Υεμένης, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής.

 

Ο βομβαρδισμός έγινε καθώς οι ένοπλοι ταξίδευαν με αυτοκίνητο στην περιοχή Ραγκουάν, ενώ η αναγνώριση των πτωμάτων ήταν αδύνατη.

 

Δεν έγινε κάποια άμεση ανακοίνωση τόσο από την Αλ Κάιντα, όσο και από τις αμερικανικές δυνάμεις που έχουν πραγματοποιήσει διαδοχικές αεροπορικές επιδρομές κατά της οργάνωσης στην Υεμένη, η οποία είναι γνωστή ως Αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο (AQAP).

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής Μαχμούντ Χαλίλ κινδυνεύει να συλληφθεί ξανά

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής Μαχμούντ Χαλίλ κινδυνεύει να συλληφθεί ξανά

«Η πόρτα μπορεί να άνοιξε για πιθανή εκ νέου κράτηση στο μέλλον, αλλά αυτό δεν σταματά τη δέσμευσή μας στην Παλαιστίνη, στη Δικαιοσύνη και τη λογοδοσία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Χαλίλ
THE LIFO TEAM
Ισπανία:

Διεθνή / Ισπανία: Μετεωρολόγοι πέφτουν θύματα μίας αυξανόμενης «ρητορικής μίσους», αποκαλύπτει έρευνα

Η υπουργός Περιβάλλοντος δήλωσε ότι οι επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επηρεάζουν την αντίληψη για τη μετεωρολογία και υποτιμούν το έργο των επιστημόνων
THE LIFO TEAM
ΕΛΒΕΤΙΑ CRANS MONTANA ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ

Διεθνή / Ελβετία: H υπάλληλος του μπαρ που φέρεται να κρατούσε τα βεγγαλικά δεν γνώριζε τους κινδύνους, αναφέρει η οικογένειά της

Υπενθυμίζεται ότι οι Γάλλοι ιδιοκτήτες του μπαρ κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, σωματική βλάβη εξ αμελείας και εμπρησμό εξ αμελείας
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει τις ένοπλες δυνάμεις στη Μινεσότα

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει στρατό στη Μινεσότα - «Θα θέσω σε εφαρμογή τον Νόμο περί Εξέγερσης»

Στόχος του Αμερικανού προέδρου είναι η καταστολή των διαδηλώσεων που έχουν ξεσπάσει μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό μίας γυναίκας από πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης (ICE)
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Με τρομάζει που ειδήσεις σαν και αυτές τις προσπερνάμε σαν να μην είναι κάτι το απολύτως απάνθρωπο και παρανοϊκό. 1)Ύποπτοι. Δηλαδή η ενοχή τους δεν είναι de facto.2)Η αναγνώριση των πτωμάτων δεν ήταν δυνατή. Δηλαδή με λίγα λόγια δεν είναι καν σίγουροι ότι απανθράκωσαν τους σωστούς ανθρώπους!