Ξεκίνησε η διάσκεψη για το Kυπριακό στην Ελβετία - Ο Άιντε δηλώνει πως έγινε μια «καλή αρχή»

Ξεκίνησε η διάσκεψη για το Kυπριακό στην Ελβετία - Ο Άιντε δηλώνει πως έγινε μια «καλή αρχή» Facebook Twitter
EPA/JEAN-CHRISTOPHE BOTT
0

Οι συνομιλίες για το Κυπριακό άρχισαν σήμερα στο Κρανς Μοντανά της Ελβετίας με «εποικοδομητικό» τρόπο και σε «θετική ατμόσφαιρα», δήλωσαν οι εκπρόσωποι του ΟΗΕ.


«Είχαμε μια καλή, εποικοδομητική αρχή», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για το Κυπριακό, ο Νορβηγός Έσπεν Μπαρθ Άιντε.

Παράλληλα, ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΟΗΕ για πολιτικές υποθέσεις Τζέφρι Φέλτμαν υπογράμμιζε τη «θετική ατμόσφαιρα» και μια «αξιοσημείωτα θετική στάση».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ/AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SAVANNAH GUTHRIE ΑΠΑΓΩΓΗ NANCY GUTHRIE

Διεθνή / Savannah Guthrie: «Ποτέ δεν είναι αργά να κάνετε το σωστό» - Το νέο μήνυμα προς τους απαγωγείς της μητέρας της

«Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τότε που πήραν τη μαμά μας. Και απλώς ήθελα να βγω και να πω ότι ελπίζουμε ακόμη», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Αμερικανίδα παρουσιάστρια
THE LIFO TEAM
Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Διεθνή / Οι φυλακές της Ιαπωνίας μοιάζουν όλο και περισσότερο με οίκους ευγηρίας

Σε μία από τις χώρες με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο, το 13% των κρατουμένων είναι ηλικιωμένοι, πολλοί από τους οποίους διαπράττουν μικροαδικήματα για να εξασφαλίσουν στέγη και τροφή πίσω από τα κάγκελα.
THE LIFO TEAM