Ξανά τα ίδια με το χέρι - Η Μελάνια κάνει τον Τραμπ ρεζίλι και στην Ιταλία

Ξανά τα ίδια με το χέρι - Η Μελάνια κάνει τον Τραμπ ρεζίλι και στην Ιταλία Facebook Twitter
6

Μέχρι και πριν λίγες ώρες όλοι μιλούσαν για την ντροπιαστική/ αμήχανη στιγμή στο Τελ Αβιβ όπου το χέρι του Τραμπ απωθήθηκε με στιλ από την Μελάνια.

Δεν πέρασαν 24 ώρες και για μια ακόμη φορά η ιστορία μοιάζει να επαναλαμβάνεται. Αυτή τη φορά δεν υπάρχει σπρώξιμο, αλλά μάλλον μια τρομερά μεγάλη αστοχία στο timing. Aυτό βέβαια είναι το λιγότερο καχύποπτο σενάριο γιατί δυο φορές μέσα σε μια μέρα είναι πολλές για να είναι σύμπτωση.

Το νέο περιστατικό διαδραματίστηκε κατά την άφιξη του Αμερικανού προέδρου στη Ρώμη, όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον Πάπα Φραγκίσκο. Κατεβαίνοντας τις σκάλες του «Air Force One», ο Τραμπ άπλωσε το χέρι του για να κρατήσει το χέρι της Μελάνια, αλλά εκείνη...oops!

 
Διεθνή
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM
Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Διεθνή / Ιταλία: Νομοσχέδιο για τη σεξουαλική αγωγή ως «φραγμός» στη «woke ιδεολογία φύλου»

Ο υφυπουργός Παιδείας υπερασπίστηκε το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την Αριστερά ότι θέλει «να φέρνει drag queens και πορνοστάρ στα σχολεία για να μιλούν για σεξουαλική ρευστότητα και παρένθετη μητρότητα»
LIFO NEWSROOM