Τζο Μπάιντεν και «Dude with Sign» συμμαχούν υπέρ των εμβολίων- Η εικόνα που έγινε viral

Τζο Μπάιντεν και «Dude with Sign» συμμαχούν υπέρ των εμβολίων- Η εικόνα που έγινε viral Facebook Twitter
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν. EPA/JIM LO SCALZO
0

Ο Λευκός Οίκος συμμάχησε με έναν ακόμη διάσημο των social media για να προωθήσει το εμβόλιο κατά της Covid-19, αυτή τη φορά τον άντρα πίσω από την δημοφιλή σελίδα «Dude With Sign».

Ο Τζο Μπάιντεν πόζαρε με τον σταρ των social media, Σεθ Φίλιπς, σε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς αμφότερων στο Instagram, κρατώντας ο καθένας μια επιγραφή σε χαρτόνι για να καλέσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί. 

«Ας προσέξουμε ο ένας τον άλλο και να εμβολιαστούμε», γράφει το χαρτόνι του Σεθ Φίλιπς, ενώ του Αμερικανού προέδρου, την φράση, «Ο τύπος το έχει πιάσει, παιδιά».

Ο Σεθ Φίλιπς, ο 24χρονος πίσω από τον λογαριασμό @dudewithsign στο Instagram, μετρά περισσότερους από 24 εκατομμύρια followers. 

Στις φωτογραφίες του φοράει γυαλιά ηλίου και ποζάρει με σοβαρό ύφος σε διάφορα δημόσια μέρη της Νέας Υόρκης, κρατώντας μια χάρτινη επιγραφή, που πάντα αναγράφει ένα καυστικό μήνυμα.

Η συνεργασία με τον Λευκό Οίκο έγινε στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας της κυβέρνησης Μπάιντεν, να κινητοποιήσει την Gen-Z και τους νεαρούς millennials, που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη. 

Η ομάδα του Τζο Μπάιντεν έχει επιστρατεύσει δεκάδες σταρ του TikTok, YouTubers και άλλους influencers για να προωθήσει τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού. 

Με πληροφορίες από Business Insider

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM