Τζο Μπάιντεν και «Dude with Sign» συμμαχούν υπέρ των εμβολίων- Η εικόνα που έγινε viral

Τζο Μπάιντεν και «Dude with Sign» συμμαχούν υπέρ των εμβολίων- Η εικόνα που έγινε viral Facebook Twitter
Ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν. EPA/JIM LO SCALZO
0

Ο Λευκός Οίκος συμμάχησε με έναν ακόμη διάσημο των social media για να προωθήσει το εμβόλιο κατά της Covid-19, αυτή τη φορά τον άντρα πίσω από την δημοφιλή σελίδα «Dude With Sign».

Ο Τζο Μπάιντεν πόζαρε με τον σταρ των social media, Σεθ Φίλιπς, σε μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς αμφότερων στο Instagram, κρατώντας ο καθένας μια επιγραφή σε χαρτόνι για να καλέσουν τον κόσμο να εμβολιαστεί. 

«Ας προσέξουμε ο ένας τον άλλο και να εμβολιαστούμε», γράφει το χαρτόνι του Σεθ Φίλιπς, ενώ του Αμερικανού προέδρου, την φράση, «Ο τύπος το έχει πιάσει, παιδιά».

Ο Σεθ Φίλιπς, ο 24χρονος πίσω από τον λογαριασμό @dudewithsign στο Instagram, μετρά περισσότερους από 24 εκατομμύρια followers. 

Στις φωτογραφίες του φοράει γυαλιά ηλίου και ποζάρει με σοβαρό ύφος σε διάφορα δημόσια μέρη της Νέας Υόρκης, κρατώντας μια χάρτινη επιγραφή, που πάντα αναγράφει ένα καυστικό μήνυμα.

Η συνεργασία με τον Λευκό Οίκο έγινε στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας της κυβέρνησης Μπάιντεν, να κινητοποιήσει την Gen-Z και τους νεαρούς millennials, που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη. 

Η ομάδα του Τζο Μπάιντεν έχει επιστρατεύσει δεκάδες σταρ του TikTok, YouTubers και άλλους influencers για να προωθήσει τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού. 

Με πληροφορίες από Business Insider

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παιδί λάτρευε τον πουρέ μήλου με κανέλα. Μετά έπαθε δηλητηρίαση από μόλυβδο.

Διεθνή / Η παιδική τροφή που δηλητηρίαζε αργά το παιδί τους

Πώς 52 μικρά παιδιά δηλητηριάζονταν συστηματικά από μόλυβδο, μέχρι να γίνει σαφές ποιο ήταν το συστατικό εκείνο της διατροφής τους, που σταδιακά θα μπορούσε να τα οδηγήσει ακόμα και σε μόνιμες νευροαναπτυξιακές αναπηρίες
NEWSROOM