Τζασίντα Άρντερν: Έμαθε ότι είναι στο νέο ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν την ημέρα που βγήκε το τρέιλερ

Η Τζασίντα Άρντερν με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Τζασίντα Άρντερν λέει ότι έμαθε πως θα είναι στο νέο ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ την ημέρα που κυκλοφόρησε το τρέιλερ. 

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας εμφανίζεται στο πρώτο τρέιλερ του «Live to Lead», ένα νέο πρότζεκτ το οποίο θα αφορά «ηγέτες αφοσιωμένους στο να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο, οι οποίλοι μοιράζονται τις εμπνευσμένες ιστορίες τους». 

Πρόκειται για το νέο ντοκιμαντέρ των Sussexes για το Netflix, μετά το «Χάρι και Μέγκαν», το οποίο έκανε πρεμιέρα αυτό τον μήνα και αφορά την απόφασή τους να αποσυρθούν από τα βασιλικά καθήκοντά τους. 

Η συμμετοχή της Άρντερν προκάλεσε έντονο ενδιαφέρον στη Νέα Ζηλανδία, όμως, η ίδια δήλωσε σήμερα πως δεν είχε καμία επαφή με το ζευγάρι για το πρότζεκτ και πως το υλικό που χρησιμοποίησαν είναι από συνέντευξη που είχε δώσει τον Νοέμβριο του 2019, στο Ίδρυμα Νέλσον Μαντέλα. 

«Δεν έχω εμπλακεί στη λήψη αποφάσεων για τη συνέχεια και δεν είχα απευθείας επικοινωνία με τους Sussexes», δήλωσε και σημείωσε ότι υποστηρίζει το δικαίωμα του ιδρύματος να χρησιμοποιήσει το υλικό με τον τρόπο που θεωρεί κατάλληλο. 

Η Άρντερν είπε ότι το γραφείο της ενημερώθηκε πως θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ τον Μάιο, αλλά δεν παρακολούθησε αυτές τις επικοινωνίες. «Οπότε κατάλαβα τι συμβαίνει με αυτό χθες», συμπλήρωσε. Το «Live to Lead» θα κάνει πρεμιέρα στην πλατφόρμα στις 31 Δεκεμβρίου.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ