Απεργία της ΓΣΕΕ

Το Twitter απέσυρε άρον-άρον την απαγόρευση συνδέσμων που οδηγούσαν σε άλλα social media

Το Twitter απέσυρε άρον-άρον την απαγόρευση συνδέσμων που οδηγούσαν σε άλλα social media Facebook Twitter
0

Το Twitter απέσυρε «άρον - άρον» την αμφιλεγόμενη πολιτική του με την οποία απαγόρευε στους χρήστες τους να αναρτούν, στο προφίλ τους, συνδέσμους που παρέπεμπαν σε άλλες, ανταγωνιστικές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. 

Η απαγόρευση κράτησε τελικά μόλις 24 ώρες, μετά τον καταιγισμό αντιδράσεων στο διαδίκτυο, για την πρωτοφανή κίνηση.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε λίγη ώρα αφότου ο νέος ιδιοκτήτης της εταιρείας, Έλον Μασκ, ξεκίνησε μια δημοσκόπηση στο Twitter με την οποία ζητα από τους χρήστες να απαντήσουν αν θα έπρεπε να παραιτηθεί από επικεφαλής της πλατφόρμας. 

Με συνοπτικές διαδικασίες, το Twitter αφαίρεσε την ανάρτηση που είχε ανεβάσει στο επίσημο blog, όπου ανέφερε τους ανταγωνιστικούς ιστότοπους από τους οποίους θα απαγορευόταν η ανάρτηση συνδέσμων - συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Instagram, Mastodon και Truth Social.

Επίσης, διέγραψε μία σειρά tweets από τον λογαριασμό @TwitterSupport όπου είχε ανακοινώσει τη νέα και βραχύβια, όπως αποδείχτηκε, πολιτική νωρίτερα μέσα στην ημέρα.

Ένας άλλος λογαριασμός της εταιρείας, το @TwitterSafety, κάνει τώρα μια δημοσκόπηση που ρωτά τους χρήστες αν η πλατφόρμα θα πρέπει να υιοθετήσει μια πολιτική «που να αποτρέπει τη δημιουργία ή τη χρήση υφιστάμενων λογαριασμών με κύριο σκοπό τη διαφήμιση άλλων πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης».

Διεθνή
0

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

Διεθνή / «Θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται»- Ζήτημα χρόνου τα ισραηλινά αντίποινα κατά του Ιράν

H Wall Street Journal σε δημοσίευμά της ανέφερε ότι Αμερικανοί και δυτικοί αξιωματούχοι αναμένουν ότι το Ισραήλ θα απαντήσει γρήγορα στην επίθεση του Ιράν, πιθανότατα ακόμη και σήμερα
NEWSROOM
Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Διεθνή / Σίδνεϊ: Δυσκολευόταν να συνάψει σχέσεις με γυναίκες, λένε οι γονείς του 40χρονου δράστη

Οι γονείς του 40χρονου Τζόελ Κάουτσι, που αφαίρεσε τη ζωή έξι ανθρώπων σε εμπορικό κέντρο του Σίδνεϊ, παραδέχονται πως ο γιος τους «ήταν ένα τέρας», που μισούσε τις γυναίκες
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ