Τσέχια: 15χρονος έπεσε από τον 19ο όροφο και επέζησε

Τσέχια: 15χρονος έπεσε από τον 19ο όροφο και επέζησε Facebook Twitter
EPA
0

Ένας 15χρονος Τσέχος επέζησε σήμερα από την πτώση που είχε από τον 19ο όροφο ενός κτιρίου στην Πράγα, ανακοίνωσαν η αστυνομία, οι διασώστες και μετέδωσαν ΜΜΕ.

«Μας ειδοποίησαν έπειτα από μια πτώση από τον 19ο όροφο ενός κτιρίου», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας της Πράγας Έβα Κροπάκοβα.

Όπως μεταδίδουν τσεχικά ΜΜΕ, το αγόρι είχε την τύχη να «προσγειωθεί» στο στέγαστρο πάνω από την είσοδο του κτιρίου. Η υπηρεσία πρώτων βοηθειών της Πράγας ανέφερε πως ο έφηβος τέθηκε σε τεχνητό κώμα.

«Ο 15χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα στο κεφάλι και τη λεκάνη», σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας.

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος που σημειώθηκε σε συνοικία των νότιων προαστίων της Πράγας, σύμφωνα με την Κροπάκοβα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

SHEIN ΕΡΕΥΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Η Ευρωπαϊκή Ένωση ξεκινά επίσημη έρευνα κατά της Shein - Τα τρία ζητήματα που θα εξεταστούν

Σε περίπτωση επιβεβαίωσης παραβάσεων, οι Βρυξέλλες μπορούν να επιβάλουν προσωρινά μέτρα, να αποδεχτούν δεσμευτικές υποσχέσεις από την εταιρεία ή να εκδώσουν απόφαση μη συμμόρφωσης που μπορεί να οδηγήσει σε βαριά πρόστιμα
THE LIFO TEAM
Τέιλορ Σουίφτ: 21χρονος κατηγορείται ότι σχεδίαζε να βάλει βόμβα σε μία από τις συναυλίες της στη Βιέννη

Διεθνή / Τέιλορ Σουίφτ: Για τρομοκρατία κατηγορείται ο 21χρονος που σχεδίαζε να βάλει βόμβα σε συναυλία της

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς, ο κατηγορούμενος είχε δηλώσει πίστη στο Ισλαμικό Κράτος, διαδίδοντας προπαγανδιστικό υλικό μέσω διαδικτυακών μηνυμάτων και βίντεο
THE LIFO TEAM