Τσαβούσογλου: «Εξαιτίας τεχνικού προβλήματος» η απαγόρευση εισόδου του Τζιτζικώστα στην Τουρκία

Τσαβούσογλου: «Λόγω τεχνικού προβλήματος» η απαγόρευση εισόδου του Τζιτζικώστα στην Τουρκία Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images.
0

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την απαγόρευση εισόδου του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα στην Τουρκία απάντησε ο υπουργούς Εξωτερικών της γειτονικής χώρας, Μεβλούτ Τσαβούσοβλου.

Όπως ανέφερε ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας, το περιστατικό προέκυψε λόγω «τεχνικού προβλήματος» σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ιστότοπος Αydinlik. 

«Είναι σαφές ότι δεν υπάρχει πρόθεση εδώ. Λόγω τεχνικού προβλήματος καθυστέρησε η είσοδος Έλληνα πολίτη στη χώρα μας. Μετά την επίλυση αυτού του τεχνικού προβλήματος, επιτράπηκε η είσοδος στον Έλληνα πολίτη», είπε χαρακτηριστικά ο Τσαβούσογλου.

Ωστόσο, στη συνέχεια κατηγόρησε την Αθήνα ότι εφαρμόζει σκόπιμα κάποιες απαγορεύσεις σε Τούρκους αξιωματούχους.

«Έχουμε προειδοποιήσει τις ελληνικές αρχές για αυτό το θέμα. Εάν συνεχιστεί η απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα σε ορισμένους αξιωματούχους μας, θα απαντήσουμε», είπε.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ για την επίθεση σε μέλη της Εθνοφορυράς: «Ήταν πράξη τρομοκρατίας, το κτήνος θα πληρώσει»

Με αφορμή τη δημοσίευση των στοιχείων του φερόμενου ως δράστη, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ξεσπά εναντίον της μετανάστευσης, που λέει ότι αποτελεί τη «μεγαλύτερη απειλή για την εθνική ασφάλεια»
LIFO NEWSROOM
ΑΡΚΤΙΚΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΙΝΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Αρκτική: «Μετατρέπεται σε στρατηγικό θέατρο γεωπολιτικού ανταγωνισμού» προειδοποιεί το Ευρωκοινοβούλιο

Οι ευρωβουλευτές καταδικάζουν την αυξανόμενη στρατιωτικοποίηση της Αρκτικής, επισημαίνοντας την εκτεταμένη στρατιωτική αναδιάρθρωση της Ρωσίας και το ενδιαφέρον της Κίνας
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Διεθνή / Γαλλία: Οριστική η καταδίκη του Νικολά Σαρκοζί για τις δαπάνες της καμπάνιας του 2012

Παράλληλα, τόσο ο Νικολά Σαρκοζί όσο και η σύζυγός του, Κάρλα Μπρούνι, βρίσκονται αντιμέτωποι με έρευνες για πιθανές προσπάθειες επηρεασμού μαρτύρων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Λιβύης
LIFO NEWSROOM