Τρεις νεκροί και οκτώ τραυματίες στη θάλασσα της Βενετίας

Τρεις νεκροί και οκτώ τραυματίες στη θάλασσα της Βενετίας Facebook Twitter
0

Τρεις άνδρες σκοτώθηκαν και οκτώ ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά σε δύο δυστυχήματα που σημειώθηκαν την Παρασκευή το βράδυ και χθες Σάββατο στη θάλασσα της Βενετίας, ανακοίνωσε η ιταλική πυροσβεστική.

Λίγο πριν τα μεσάνυκτα της Παρασκευής ένα μικρό σκάφος στο οποίο επέβαιναν τέσσερις νεαροί που επέστρεφαν από τη διασκέδασή τους συγκρούστηκε με τη βάρκα δύο ψαράδων που ήταν σταματημένη στο κανάλι Σαν Νίκολο ντι Λίντο.

Οι δύο ψαράδες, 69 ετών και κάτοικοι Βενετίας, ήταν φίλοι επί χρόνια. Ο πρώτος περισυνέλεγη ζωντανός όμως υπέκυψε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομέιο, ενώ το πτώμα του δεύτερου βρέθηκε να επιπλέει έπειτα από περισσότερο από μία ώρα ερευνών.

Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι τέσσερις νεαροί –δύο αγόρια και δύο κορίτσια, όλοι του Βενετσιάνοι—τραυματίστηκαν ελαφρά. Δεν εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ στο αίμα τους και το δυστύχημα ενδέχεται να οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα, σε μια στιγμή αφηρημάδας ή στο γεγονός ότι ένα από τα πλοιάρια δεν ήταν επαρκώς φωτισμένο.

Εξάλλου χθες το απόγευμα ένα ασυνήθιστα μεγάλο κύμα ανέτρεψε μια άλλη βάρκα στην οποία επέβαιναν πέντε άνθρωποι.

Οι επιβάτες περισυνελέγησαν γρήγορα από άλλα πλοιάρια που βρίσκονταν στην περιοχή. Τέσσερις εξ αυτών ήταν ελαφρά τραυματισμένοι, όμως ένας 76χρονος άνδρας, κάτοικος γειτονικής περιοχής, ανασύρθηκε νεκρός.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ BREXIT ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Brexit: Πάνω από τους μισούς Βρετανούς υποστηρίζουν την επανένταξη στην ΕΕ, δέκα χρόνια μετά το δημοψήφισμα

Η αυξανόμενη στήριξη των Βρετανών για επανένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φέρνει το Εργατικό Κόμμα αντιμέτωπο με πολιτικά διλήμματα, καθώς η «προσεκτική στάση» του κινδυνεύει να του κοστίσει σε ψηφοφόρους
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΕΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗ

Διεθνή / Η Ευρώπη «αποφασίζει» για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς τους Αμερικανούς: Τι προτείνουν Μακρόν και Στάρμερ

Η ελευθερία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ αποτελεί άμεση προτεραιότητα, κυρίως με δεδομένες τις παγκόσμιες οικονομικές επιπτώσεις που ο πόλεμος
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ειδήσεις / Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του, Ράμα Ντουάτζι, θα παραστούν στο φετινό Met Gala. Η απόφασή του έρχεται σε μια στιγμή που ο Μαμντάνι επιμένει δημόσια στο κόστος ζωής και στη φορολόγηση των πολύ πλούσιων.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΓΚΑΛΟΠ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

Διεθνή / Gallup: Η αύξηση της θρησκευτικότητας στους νέους άνδρες αλλάζει τις ισορροπίες μεταξύ των φύλων

Στις ΗΠΑ, το 42% των ανδρών ηλικίας 18 έως 29 ετών δηλώνει ότι η θρησκεία είναι «πολύ σημαντική» για τους ίδιους, ποσοστό αυξημένο αισθητά από το 28% που καταγραφόταν το 2022-2023
THE LIFO TEAM