Τρεις δημοσιογράφοι του Al Jazeera απήχθησαν στην Υεμένη

Τρεις δημοσιογράφοι του Al Jazeera απήχθησαν στην Υεμένη Facebook Twitter
0

Όπως ανακοίνωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera, τρία μέλη του δημοσιογραφικού του συνερχείου απήχθησαν κατά τη διάρκεια αποστολής τους στην πολιορκούμενη πόλη Τάιζ της Υεμένης.

Σύμφωνα με το δίκτυο του Κατάρ, πρόκειται για τον ανταποκριτή Χαμντί αλ Μποκάρι (υεμενίτικης υπηκοότητας) και τα μέλη του συνεργείου του, Αμπντουλαζίζ αλ Σάμπρι και Μονίρ αλ Σαμπάι, οι οποίοι εθεάθησαν για τελευταία φορά αργά τη Δευτέρα στην Τάιζ, στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας.

«Κάλυπταν ό,τι συμβαίνει στην πολιορκούμενη πόλη, κάνοντας ρεπορτάζ για το ανθρώπινο κόστος που έχει επιφέρει ο πόλεμος. Οι συνάδελφοι μας έκαναν απλά τη δουλειά τους ενημερώνοντας τον κόσμο για αυτό που συμβαίνει στην Υεμένη», δήλωσε ο Μοστέφα Σουάγκ, ασκών καθήκοντα Γενικού Διευθυντή του τηλεοπτικού δικτύου.

«Το Al Jazeera καθιστά υπεύθυνους τους απαγωγείς για την προστασία και ασφάλεια των μελών του συνεργείου», προειδοποίησε ο Σουάγκ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Διεθνή / «Η Γροιλανδία δεν πωλείται»: Το ξεκάθαρο μήνυμα της χώρας πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες με τον Τραμπ

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου με την πρωθυπουργό της Δανίας, Μέτε Φρεντέρικσεν, ο πρωθυπουργός του νησιού ξεκαθάρισε ότι η Γροιλανδία δεν πρόκειται «ούτε να ανήκει ούτε να κυβερνηθεί» από τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM