Τρείς βόμβες, 60 νεκροί, 80 τραυματίες στη Συρία

Τρείς βόμβες, 60 νεκροί, 80 τραυματίες στη Συρία Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 60 είναι οι νεκροί και 80 οι τραυματίες από τρεις εκρήξεις βομβών στην πόλη Tell Tamer στη βορειοανατολική επαρχία Αλ Hasakah της Συρίας. Οι βόμβες σε παγιδευμένα οχήματα εξερράγησαν κοντά σε νοσοκομείο εκστρατείας των κουρδικών δυνάμεων της πολιτοφυλακής και στην πολυσύχναστη πλατεία Souk Al Jumla, όπου υπήρξαν και οι περισσότεροι θάνατοι. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που επλήγησαν ήταν άμαχοι, αλλά ανάμεσα στα θύματα υπήρξαν και κάποιοι Κούρδοι και Ασσύριοι μαχητές.

Από τις εκρήξεις προκλήθηκαν, σύμφωνα με το Ρόιτερς, και σημαντικές ζημιές σε κοντινά κτίρια και υποδομές. Οι κουρδικές δυνάμεις που ελέγχουν την πόλη Ταμέρ κατηγόρησαν το Ισλαμικό Κράτος για αυτή την ενέργεια.

Η πόλη, στην οποία κατοικεί κυρίως η ασσυριακή χριστιανική κοινότητα, έχει γίνει στόχος πολλών τρομοκρατικών επιθέσεων και εισβολών του Ισλαμικού Κράτους κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υιοθέτησαν εξάχρονη με νανισμό και διαπίστωσαν ότι είναι ενήλικη- Η πρωτοφανής ιστορία που έγινε ντοκιμαντέρ

Διεθνή / Natalia Grace: Η γυναίκα με νανισμό που κατηγορήθηκε ότι παρίστανε το παιδί απαντά για πρώτη φορά

Η πρωτοφανής ιστορία της έγινε ντοκιμαντέρ - Η δικαστική διαμάχη με την "οικογένειά" της, η αλήθεια περί ψυχοπάθειας και η απόφαση να δώσει στη δημοσιότητα τη δική της εκδοχή
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ