Τραγουδίστρια κατήγγειλε τον Jason Derulo για σεξουαλική παρενόχληση

Jason Derulo: Τραγουδίστρια τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Ο Αμερικανός τραγουδιστής Jason Derulo κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση από συνάδελφό του που είχε υπογράψει στη δισκογραφική του εταιρεία.

Η Emaza Gibson, στην οποία προσφέρθηκε ένα συμβόλαιο με την υπογραφή Derulo, τώρα τον μηνύει, ισχυριζόμενη ότι έληξε τη συνεργασία τους αφού αρνήθηκε να υποκύψει στη σεξουαλική παρενόχληση που δεχόταν από τον τραγουδιστή. Η Gibson είπε στο NBC News ότι η εμπειρία την έχει τραυματίσει.

Ο ίδιος ο Jason Derulo αρνείται τις κατηγορίες εναντίον του, χαρακτηρίζοντάς τες «εντελώς ψευδείς και επιβλαβείς».

Η 25χρονη Gibson, κατέθεσε την καταγγελία της εναντίον του Derulo, την Πέμπτη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, λέγοντας ότι της υποσχέθηκε την επιτυχία και στη συνέχεια της αρνήθηκε την ευκαιρία. Κατήγγειλε δε, σεξουαλική παρενόχληση, παραβίαση συμβολαίου και εκφοβισμό και βία, μεταξύ άλλων.

«Βρίσκομαι σε αυτό το σημείο της ζωής μου αυτή τη στιγμή και είναι πολύ αποκαρδιωτικό», είπε σε συνέντευξή της στο NBC News την Τετάρτη. «Έχω άγχος, έχω τραυματιστεί, έχω αντιμετωπίσει απάνθρωπες εργασιακές καταστάσεις. Είμαι σε αυτό το σημείο που έχω επιστρέψει στο μηδέν και δεν έχω τίποτα».

Στα δικαστικά έγγραφα, η Gibson ισχυρίζεται ότι ο Jason Derulo της πρόσφερε συμβόλαιο με την εταιρεία του Future History τον Αύγουστο του 2021 και άρχισαν να συνεργάζονται τον Νοέμβριο. Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής την πίεσε επανειλημμένα σεξουαλικά και ότι υπήρχε «ρητό αίτημα που έκανε λόγο για ανταλλαγή σεξ για επιτυχία».

Σε μια περίπτωση, φέρεται να της είπε ότι θα έπρεπε να συμμετάσχει σε μια σεξουαλική τελετουργία που ονομάζεται «δέρμα κατσίκας και λέπια ψαριού» - η οποία περιελάμβανε τη θυσία μιας κατσίκας και τη χρήση κοκαΐνης. Η ίδια ισχυρίζεται επίσης ότι δέχθηκε «ακατάλληλα, μεγάλες ποσότητες αλκοόλ».

Ο δικηγόρος της δήλωσε πως η «συμπεριφορά του Derulo προς αυτή τη νεαρή καλλιτέχνιδα ήταν απεχθής. Όχι μόνο αθέτησε υποσχέσεις και παραβίασε συμβόλαια, αλλά οι απειλές του για σωματική βλάβη και «σεξουαλικές προκαταβολές» προς αυτή τη νεαρή γυναίκα που απλώς προσπαθεί να μπει στη βιομηχανία της μουσικής, ήταν εξωφρενικές και παράνομες».

Η απάντηση Derulo στην καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Σε μια δήλωση που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο Derulo ανέφερε πως «Στέκομαι ενάντια σε κάθε μορφή παρενόχλησης και παραμένω αφοσιωμένος στο να υποστηρίζω τους ανθρώπους που κυνηγούν τα όνειρά τους. Προσπαθώ να ζήσω τη ζωή μου με θετικό αντίκτυπο, γι' αυτό είμαι βαθιά προσβεβλημένος από αυτές τις συκοφαντικές καταγγελίες».

Η Gibson, της οποίας το συμβόλαιο με την Atlantic Records λύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022, διεκδικεί απλήρωτους μισθούς, απώλεια κερδών και αποζημίωση, καθώς και περαιτέρω αποζημιώσεις για συναισθηματικούς λόγους και επιδόματα εργασίας.

Στην καταγγελία της αναφέρει τα ονόματα του Jason Derulo, του μάνατζέρ του Frank Harris, την Atlantic Records, την RCA Records και το Derulo's Future History imprint - μια κοινοπραξία με την RCA.

Με πληροφορίες του BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Διεθνή / Τραμπ: Bασίστηκε σε μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες για να κατηγορήσει το Ιράν για τη φονική επίθεση στο σχολείο

Σύμφωνα με τον Guardian, η αρχική εκτίμηση των ΗΠΑ, που υπεδείκνυε ότι ο πύραυλος ήταν ιρανικής προέλευσης, απορρίφθηκε σχεδόν αμέσως, όπως αναφέρουν πηγές με γνώση της υπόθεσης
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΤΡΑΜΠ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

Διεθνή / Σε αδιέξοδο ο Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ: Γιατί είναι «πολύ επικίνδυνο» το σχέδιό του για πολεμικά πλοία

Τα προβλήματα στα Στενά του Ορμούζ ξεκίνησαν μετά την 28η Φεβρουαρίου και τις αμερικανο-ισραηλινές επιθέσεις κατά του Ιράν, ξεκινώντας τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή, φτάνοντας στην τρίτη εβδομάδα του
THE LIFO TEAM
ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δηλώνει ότι η Ουκρανία θέλει χρήματα και τεχνολογία σε αντάλλαγμα για τη βοήθεια στη Μέση Ανατολή

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει ξεκαθαρίσει ότι η βοήθεια που έχει σταλθεί «δεν πρόκειται για συμμετοχή σε στρατιωτικές επιχειρήσεις. Δεν βρισκόμαστε σε πόλεμο με το Ιράν»
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Axios: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή θα μπορούσε να διαρκέσει έως τον Σεπτέμβριο

Οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή μετρούν ήδη δύο εβδομάδες και συνεχίζουν. Ο Τραμπ έχει δηλώσει ότι οι επιθέσεις στο Ιράν θα διαρκέσουν 4 με 6 εβδομάδες. Γιατί όμως όλοι προβλέπουν μια μακροχρόνια κρίση;
THE LIFO TEAM