Τραγωδία στην Ινδονησία: Μαθητές παρασύρθηκαν από ποτάμι - Τουλάχιστον 6 νεκροί

Τραγωδία στην Ινδονησία: Μαθητές παρασύρθηκαν από ποτάμι - Τουλάχιστον 6 νεκροί Facebook Twitter
ΕΡΑ
0

Τουλάχιστον 6 μαθητές στην επαρχία Γιογκιακάρτα, στην Ινδονησία, σκοτώθηκαν σήμερα και άλλοι πέντε αγνοούνται, όταν παρασύρθηκαν από τα κύματα ποταμού.

Οι μαθητές παρασύρθηκαν κατά τη διάρκεια μιας σχολικής εκδρομής όπως έγινε γνωστό από αξιωματούχος της Αρχής διαχείρισης καταστροφών. Περίπου 250 μαθητές Λυκείου περπατούσαν κατά μήκος του ποταμού, όταν παρασύρθηκαν από τα ρεύματα. «Οι μαθητές επιδίδονταν σε προσκοπικές δραστηριότητες περιμετρικά του ποταμού Σέμπορ», εξήγησε σε μια ανακοίνωση ο Άγκους Ουιμπόγουο, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχής Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών.

Τουλάχιστον 6 μαθητές έχασαν τη ζωή τους και άλλοι έξι τραυματίστηκαν ελαφρά, συμπλήρωσε ο αξιωματούχος. Ο Μπιγουάρα Γουσγουαντάνα, επικεφαλής της Αρχής διαχείρισης καταστροφών της Γιογκιακάρτα, είπε στο Ρόιτερς ότι τουλάχιστον 5 μαθητές αγνοούνται.

Ο Άγκους Ουιμπόγουο περιέγραψε ότι δεν έβρεχε όταν οι μαθητές κατέβηκαν στις όχθες του ποταμού, όμως καθώς περπατούσαν εκεί γύρω «τεράστια κύματα ήρθαν καταπάνω τους».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Ο αδελφός του βασιλιά Καρόλου εθεάθη λυπημένος και μόνος στο Royal Lodge, από το οποίο σύντομα θα φύγει, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα
THE LIFO TEAM