Τραγωδία στη Γερμανία: Σκύλος σκότωσε βρέφος επτά μηνών

Τραγωδία στη Γερμανία: Σκύλος σκότωσε βρέφος επτά μηνών Facebook Twitter
0

Ένα βρέφος επτά μηνών έχασε τη ζωή του έπειτα από επίθεση του σκύλου της οικογένειας, στη νότια Γερμανία.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Έσσε, ο σκύλος δάγκωσε στο κεφάλι το επτά μηνών βρέφος. Δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια που το ζώο επιτέθηκε στο μωρό, αναφέρουν οι αρχές.

Ο σκύλος μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων.

Η ράτσα του σκύλου δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη. Εκπρόσωπος της αστυνομίας περιέγραψε το ζώο ως Σταφορντσάιρ Μπουλ Τεριέ, ενώ μέλη του καταφύγιου ζώων ανέφεραν ότι πρόκειται για ένα μπόξερ, το οποίο όμως χαρακτήρισε ως «πολύ επιθετικό».

Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο, hessenschau.de, το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου σταθεροποιήθηκε η κατάστασή του, όμως πέθανε αργότερα τη νύχτα της Δευτέρας.

Το περιστατικό έγινε στην περιοχή Bad Koenig, περίπου 45 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Φρανκφούρτη, μόλις μία εβδομάδα μετά από το θάνατο δύο ανθρώπων, οι οποίοι σκοτώθηκαν από το σκυλί τους στη βόρεια Γερμανία.

Μία 52χρονη γυναίκα και ο 27χρονος γιος της κατακρεουργήθηκαν από το σκύλο τους, ένα Αμερικάνικο Στάφορντσαϊαρ Τεριέ, στις 3 Απριλίου στο Ανόβερο.

Ο Τσίκο, ένα Αμερικάνικο Στάφορντσαϊαρ Τεριέ εντοπίστηκε και περιορίστηκε από πυροσβέστες που μπήκαν σε ένα διαμέρισμα κοντά στο Ανόβερο την περασμένη Τρίτη και βρήκαν τα πτώματα των ιδιοκτητών του.

Από τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως είχαν πεθάνει μετά από ακατάσχετη αιμορραγία λόγων των σοβαρών τραυμάτων που προκλήθηκαν από την επίθεση του σκύλου.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΗΠΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΑΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ: «Η συμφωνία είναι συμφωνία»

«Η ΕΕ αναμένει από τις ΗΠΑ να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους που ορίζονται στην κοινή δήλωση, όπως και η ΕΕ τηρεί τις δικές της δεσμεύσεις», αναφέρει η ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΗΠΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών - «Δεν δεχόμαστε μαθήματα σχετικά με την βία»

«Αρνούμαστε οποιαδήποτε εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τον θάνατο του ακροδεξιού Κεντέν Ντεράνκ
THE LIFO TEAM