Τούρκος υπ. Ενέργειας: Εντός των ημερών η νέα γεώτρηση του Γιαβούζ

Τούρκος υπ. Ενέργειας: Εντός των ημερών η νέα γεώτρηση του Γιαβούζ Facebook Twitter
0

Ότι το γεωτρύπανο «Γιαβούζ» ξεκινά τις επόμενες ημέρες τη γεώτρηση στο νέο του σημείο ενώ η γεώτρηση του «Φατίχ» έχει φτάσει κάτω από τα 4 χιλιάδες μέτρα, ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ.

Σε ομιλία του σε τελετή για την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς 2019-2020 είπε: «Στην ανατολική Μεσόγειο εσείς θα υπερασπιστείτε την αποφασιστικότητα, τα δικαιώματά μας, το δίκαιό μας».

«Σήμερα με 4 πλοία μας η σημαία μας κυματίζει σε κάθε σπιθαμή της ανατολικής Μεσογείου. Οι ομάδες μας δουλεύουν με μεγάλη αφοσίωση μέρα νύχτα για να δώσουν τα χαρμόσυνα νέα στον λαό μας. Το Γιαβούζ τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει την γεώτρηση του στο νέο του σημείο. Και το Ορούτς Ρέις ολοκλήρωσε το 30% της εργασίας του στη δική του περιοχή ανατολικά της Αττάλειας. Και το Φατίχ αυτή τη στιγμή έφτασε κάτω από τα 4 χιλιάδες μέτρα. Κάθε γεώτρηση που χτυπάμε υπόγεια είναι υπογραφή για το φωτεινό μέλλον της Τουρκίας. Κάτω από αυτή την υπογραφή υπάρχει ο μόχθος και η πίστη των 82 εκατομμυρίων» ανέφερε.

Με πληροφορίες από Sigmalive 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / «Η πόρτα προς το μέλλον της Γάζας παραμένει κλειστή»: Οι υποσχέσεις Τραμπ για ανοικοδόμηση «κολλάνε»

H Γάζα παραμένει χωρίς σαφή ορίζοντα αποκατάστασης, με τους κατοίκους να συνεχίζουν να ζουν σε συνθήκες κρίσης και το πολιτικό μέλλον της περιοχής να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο
THE LIFO TEAM
UPS ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Διεθνή / Συντριβή αεροσκάφους της UPS: Νέο βίντεο δείχνει κινητήρα να αποκολλάται κατά την απογείωση

Το δυστύχημα στο Λούισβιλ το 2025 κόστισε τη ζωή σε 15 ανθρώπους, ενώ οι ερευνητές εξετάζουν αν η αποκόλληση του κινητήρα προκλήθηκε από φθορά σε μεταλλικό εξάρτημα στήριξης
THE LIFO TEAM