Τουρκικά μαχητικά κατέστρεψαν στόχους του ISIS στη Συρία

Τουρκικά μαχητικά κατέστρεψαν στόχους του ISIS στη Συρία Facebook Twitter
0

Μαχητικά αεροσκάφη της τουρκικής αεροπορίας κατέστρεψαν 48 στόχους του Ισλαμικού Κράτους, ενώ σκότωσαν 15 μαχητές του.

 

Παράλληλα, οι ανταρτικές δυνάμεις που δρουν στη Συρία και υποστηρίζονται από την Τουρκία, περικυκλώνουν το αλ-Μπαμπ που ελέγχεται από το Ισλαμικό Κράτος. Οι δυνάμεις αυτές, έχουν θέσει υπό τον πλήρη έλεγχό τους το δρόμο που συνδέει την πόλη αυτή, με το Χαλέπι, μετά από σκληρές μάχες στο έδαφος, αλλά και μετά από σφοδρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

 

Από τις μάχες τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν καταστράφηκε από παγιδευμένο στο δρόμο εκρηκτικό μηχανισμό.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει τις ένοπλες δυνάμεις στη Μινεσότα

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει στρατό στη Μινεσότα - «Θα θέσω σε εφαρμογή τον Νόμο περί Εξέγερσης»

Στόχος του Αμερικανού προέδρου είναι η καταστολή των διαδηλώσεων που έχουν ξεσπάσει μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό μίας γυναίκας από πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης (ICE)
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΡΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

Διεθνή / Ιράν: Βίντεο αποτυπώνει «τη σφαγή των Ιρανών διαδηλωτών» - Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Ο φωτορεπόρτερ, Afshin Ismaeli, ανήρτησε το βίντεο στο Instagram και γράφει για τις ανεπίσημες πληροφορίες που αφορούν τον πραγματικό αριθμό των νεκρών ο οποίος μπορεί να ξεπερνά τις 12.000
THE LIFO TEAM
Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Διεθνή / Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «πάρει» τη Γροιλανδία με κάθε τρόπο, επαναφέροντας ένα σενάριο που φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση τις ΗΠΑ με τη Δανία και δοκιμάζει τα όρια της συνοχής του ΝΑΤΟ στην Αρκτική
THE LIFO TEAM