Τουρκία:Απορρίφθηκε το αίτημα του Αμερικανού πάστορα να αφεθεί ελεύθερος

Τουρκία:Απορρίφθηκε το αίτημα του Αμερικανού πάστορα να αφεθεί ελεύθερος Facebook Twitter
0

Τουρκικό δικαστήριο απέρριψε το αίτημα του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον να αφεθεί ελεύθερος από την κατ' οίκον κράτησή του και να αρθεί η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα που του έχει επιβληθεί.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του στο Reuters, για την υπόθεση του τον τελικό λόγο θα έχει το ανώτερο δικαστήριο της χώρας. 

Ο Αμερικανός πάστορας βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες περί τρομοκρατίας. Η υπόθεσή του είναι στο επίκεντρο της διπλωματικής κρίσης μεταξύ της Τουρκίας και των ΗΠΑ, που έχει οδηγήσει σε ελεύθερη πτώση την τουρκική λίρα.

Σημειώνεται πάντως πως σήμερα η τουρκική εφημερίδα Hurriyet δημοσίευσε άρθρο στο οποίο -επικαλούμενη πληροφορίες από την τουρκική κυβέρνηση-  προανήγγειλε εξελίξεις στην υπόθεση Μπράνσον μέσα στο Σαββατοκύριακο. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

National Geographic: «Οι προορισμοί που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

Διεθνή / National Geographic: «Τα μέρη που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

«Από τα εθνικά πάρκα έως τα αρχιτεκτονικά θαύματα, το 2025 μας χάρισε αμέτρητα μέρη για να ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά. Ας ρίξουμε μια ματιά στους προορισμούς που κατέκτησαν την κορυφή της ταξιδιωτικής σας λίστας»
THE LIFO TEAM
NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

Διεθνή / NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

«Ισραηλινοί αξιωματούχοι ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για την επέκταση της παραγωγής του ιρανικού προγράμματος βαλλιστικών πυραύλων» μεταδίδει το δίκτυο
THE LIFO TEAM