Τουρκία: Συνελήφθησαν άντρες των ειδικών δυνάμεων που επιχείρησαν να συλλάβουν τον Ερντογάν κατά το αποτυχημένο πραξικόπημα

Τουρκία: Συνελήφθησαν άντρες των ειδικών δυνάμεων που επιχείρησαν να συλλάβουν τον Ερντογάν κατά το αποτυχημένο πραξικόπημα Facebook Twitter
0

Οι τουρκικές ειδικές δυνάμεις της στρατοχωροφυλακής συνέλαβαν 11 άντρες των ειδικών δυνάμεων που συμμετείχαν στην επιχείρηση σύλληψης του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στη διάρκεια του αποτυχημένου πραξικοπήματος που έγινε τον προηγούμενο μήνα, μεταδίδει σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.


Οι 11 καταδρομείς συμμετείχαν στη στρατιωτική ομάδα που επιτέθηκε στο ξενοδοχείο, όπου διέμεινε ο Ερντογάν το βράδυ της 15ης Ιουλίου στη νοτιοδυτική περιοχή του Μαρμαρά. Ωστόσο, ο Ερντογάν είχε ενημερωθεί ότι διέτρεχε κίνδυνο και εγκατέλειψε έγκαιρα το ξενοδοχείο, πριν εκδηλωθεί η επίθεση των ειδικών δυνάμεων.


Τους συλληφθέντες εντόπισαν και συνέλαβαν ειδικές δυνάμεις της στρατοχωροφυλακής, με την υποστήριξη ελικοπτέρων, αλλά και μη επανδρωμένων αεροσκαφών, μετά από αξιολόγηση σχετικής πληροφορίας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΡΙΚ ΝΤΕΙΝ ΟΜΙΛΙΑ ALS ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

Διεθνή / Έρικ Ντέιν: Προσπαθούσε μέσω AI να ανακτήσει την επικοινωνία με την οικογένειά του

Ο ηθοποιός είχε διαγνωστεί με ALS και είχε αρχίσει να χάνει τη δυνατότητα της ομιλίας - Η αποκάλυψη της συζύγου του, Ρεμπέκα Γκέιχαρτ για τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής του
THE LIFO TEAM