Τουρκία: Νέα δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου Tayfun

Τουρκία: Νέα δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου Tayfun Facebook Twitter
Φωτ,: Twitter
0

Ακόμη μία δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου Tayfun πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Τουρκία.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει ανταποκρίτρια της η ΕΡΤ, η εκτόξευση έγινε από το αεροδρόμιο της Ρίζας στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, κοντά στα σύνορα με τη Γεωργία.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τη δεύτερη φορά που η Τουρκία πραγματοποιεί δοκιμαστική εκτόξευση του συγκεκριμένου τύπου πυραύλου που κατασκευάζεται από την τουρκική βιομηχανία Roketsan.

H πρώτη δοκιμή έγινε στις 18 Οκτωβρίου 2022, από την ίδια περιοχή.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Διεθνή / Εκπνέει το τελεσίγραφο Τραμπ: «Είμαστε σε έντονες διαπραγματεύσεις» λέει - Το Ιράν προειδοποιεί για αντίποινα

Παράλληλα, οι πολιτικοί αντίπαλοι του Τραμπ διερωτώνται για την ψυχική υγεία του - Μπορούν να τον απομακρύνουν προσφεύγοντας στην 25η Τροπολογία του Συντάγματος;
THE LIFO TEAM
Η Αννα Γουίντουρ ξαναπαίρνει το Devil Wears Prada στα χέρια της

Διεθνή / Για σένανε μπορώ τη Vogue να προδώσω: όταν η Άννα Γουίντουρ συνάντησε ξανά τη Μιράντα Πρίστλι

Η Vogue ενώνει στο εξώφυλλο του Μαΐου της Vogue την Άννα Γουίντουρ και τη Μέριλ Στριπ, λίγο πριν από το The Devil Wears Prada 2 και το Met Gala, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο τον μύθο που συνοδεύει την ταινία εδώ και είκοσι χρόνια.
THE LIFO TEAM