Τουρκία: Δύο σεισμοί 4,8 και 4,5 Ρίχτερ ανάμεσα σε Σμύρνη και Μπαλικεσίρ

Τουρκία: Δύο σεισμοί 4,8 και 4,5 Ρίχτερ ανάμεσα σε Σμύρνη και Μπαλικεσίρ Facebook Twitter
Φωτ. από το σημείο των σεισμών στην Τουρκία / EMSC
0

Δύο διαδοχικές ισχυρές σεισμικές δονήσεις, σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Κυριακής  στη δυτική Τουρκία.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δύο σεισμοί μεγέθους 4,8 και 4,5 Ρίχτερ, καταγράφηκαν με διαφορά 16 λεπτών, στην περιοχή ανάμεσα στη Σμύρνη και το Μπαλικεσίρ.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο, το επίκεντρο τους εντοπίζεται 55 χιλιόμετρα νότια από το Μπαλικεσίρ και 100 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Σμύρνης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το εστιακό βάθος του πρώτου σεισμού των 4,8 Ρίχτερ βρίσκεται στα 7 χιλιόμετρα, ενώ του δεύτερου στα 11.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΩΤΙΑ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Διεθνή / Χονγκ Κονγκ: Βίντεο δείχνει τη φωτιά να εξαπλώνεται σε δευτερόλεπτα στους ουρανοξύστες - Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών

Συνελήφθησαν κορυφαία στελέχη κατασκευαστικής εταιρείας με την υποψία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας για τη χειρότερη πυρκαγιά εδώ και σχεδόν 80 χρόνια στην πόλη
LIFO NEWSROOM