Τουρκία: Αναγκαστική προσγείωση για το ελικόπτερο που μετέφερε τον Ερντογάν

Τουρκία: Αναγκαστική προσγείωση για ελικόπτερο που μετέφερε τον Ερντογάν Facebook Twitter
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ / ΕΡΑ
0

Αναγκαστική προσγείωση στο λιμάνι της Ριζούντας πραγματοποίησε το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από το Άρτβιν, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ο Τούρκος πρόεδρος και η συνοδεία του, όπως αναφέρει το Sigmalive, συνέχισαν οδικώς το ταξίδι τους προς την Τραπεζούντα.


Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φέρεται να κάλεσε στο τηλέφωνο τον επικεφαλής του κυβερνώντος κόμματος και βουλευτή Ριζούντας, Μουχάμεντ Αβτζί, προκειμένου να τον ενημερώσει ότι ακυρώνεται η συγκέντρωση που ήταν προγραμματισμένη στην περιοχή Μπουγιούκιοι.


 
«Ο άσχημος καιρός δεν μας επέτρεψε να προσγειωθούμε στο Μαντενλί και στο Μπουγιούκιοι. Στην πραγματικότητα, δεν μας επέτρεψε να πάμε στην Τραπεζούντα. Τώρα έχουμε προσγειωθεί στο κέντρο της Ριζούντας. Από εδώ θα πάμε στην Τραπεζούντα οδικώς κι από εκεί θα συνεχίσουμε. Στέλνω τους χαιρετισμούς και την αγάπη μου», φέρεται να είπε ο ίδιος.


 
Με πληροφορίες από Sigmalive

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυστρία: Ορειβάτισσα εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της στην υψηλότερη κορφή και πέθανε από το κρύο

Διεθνή / Αυστρία: Εγκατέλειψε την ορειβάτιδα σύντροφό του στην υψηλότερη κορφή και εκείνη πέθανε από το κρύο

Οι κινήσεις που φάνηκαν ύποπτες στους εισαγγελείς - Ο 39χρονος φέρεται να «έβαλε το κινητό σε σίγαση» ενώ προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν διασωστικές ομάδες
LIFO NEWSROOM
Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Διεθνή / Ινδονησία: Στους 950 οι νεκροί από τις πλημμύρες - Περισσότεροι από 270 αγνοούμενοι

Ο συνολικός απολογισμός για όσους έχασαν τη ζωή τους σε Ινδονησία, Σρι Λάνκα, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Βιετνάμ μετά τις τροπικές καταιγίδες, είναι περισσότεροι από 1.800 άνθρωποι
LIFO NEWSROOM
Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM