Τουλάχιστον 16 νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας στο Ιράκ

Τουλάχιστον 16 νεκροί από επίθεση αυτοκτονίας στο Ιράκ Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 16 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επίθεση αυτοκτονίας κατά σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας που κατασκευάζεται από ιρανική εταιρεία στο Ντίμπις, του βορείου Ιράκ, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης και πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας.

«Τρεις καμικάζι επιτέθηκαν κατά του σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στις 06.00 τοπική ώρα, σκοτώνοντας 12 ιρακινούς εργαζόμενους και 4 ιρανούς τεχνικούς», δήλωσε ο δήμαρχος.

Παράλληλα, ένοπλοι που φορούσαν γιλέκα με εκρηκτικά επιτέθηκαν εναντίον κυβερνητικών κτιρίων στην πόλη Κιρκούκ, στο βόρειο Ιράκ, ανακοίνωσαν τοπικοί αξιωματούχοι στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP).

Η επίθεση είχε ως στόχο το αρχηγείο της αστυνομίας, καθώς και τα σημεία ελέγχου και τις μονάδες περιπολίας των δυνάμεων ασφαλείας στην πόλη που βρίσκεται σε απόσταση 240 χιλιομέτρων βόρεια της Βαγδάτης και τελεί υπό τον έλεγχο των κουρδικών δυνάμεων.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Διεθνή / Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Από την ανάληψη της εξουσίας από τον Τραμπ, στο στόχαστρο βρίσκονται όχι μόνο εγκληματίες αλλά και μετανάστες εργάτες, φοιτητές ακτιβιστές, ακόμη και τουρίστες με ζητήματα βίζας
LIFO NEWSROOM
Η Ρωσία υπόσχεται σε Αφρικανούς δουλειά και τελικά βρίσκονται να πολεμούν στην Ουκρανία

Διεθνή / Η Ρωσία υπόσχεται σε Αφρικανούς εργασία, αλλά βρίσκονται να πολεμούν στην Ουκρανία

Αφρικανοί, παρασυρμένοι από υποσχέσεις καλών μισθών, βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο - Αποκαλύψεις για στρατολογήσεις, εξαπατήσεις και θύματα από χώρες όπως το Καμερούν και η Σενεγάλη
LIFO NEWSROOM