No.1

Του χρόνου το ταξίδι του μέλιτος για τους νεόνυμφους Μπόρις Τζόνσον και Κάρι Σίμοντς

Του χρόνου το ταξίδι του μέλιτος για τους νεόνυμφους Μπόρις Τζόνσον και Κάρι Σίμοντς Facebook Twitter
Θα καθυστερήσουν τον γάμο του μέλιτος ο Μπόρις Τζόνσον και η Κάρι Σίμοντς - Πηγή φωτογραφίας: EPA
0

Κατακλύζονται από συγχαρητήρια μηνύματα οι νεόνυμφοι του αριθμού 10 της Ντάουνινγκ Στριτ μετά τη μυστική γαμήλια τελετή στο Γουεστμίνστερ, το περασμένο Σάββατο. 

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον παντρεύτηκε τη μνηστή του Κάρι Σίμοντς, ανακοίνωσε χθες το πρωθυπουργικό γραφείο, επιβεβαιώνοντας σχετικά δημοσιεύματα. «Ο πρωθυπουργός και η κα Σιμοντς παντρεύτηκαν χθες το απόγευμα σε μια μικρή τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ», ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Τζόνσον.


Ωστόσο, οι νεόνυμφοι αποφάσισαν να μην κάνουν άμεσα το ταξίδι του μέλιτος. Αντ'αυτού αναμένεται να γιορτάσουν το γάμο τους σε μεγαλύτερο κύκλο το καλοκαίρι του 2022. 

«Το ζευγάρι θα γιορτάσει τον γάμο του σε συγγενείς και φίλους το επόμενο καλοκαίρι» επιβεβαίωσε εξάλλου και το πρωθυπουργικό γραφείο. 

Η απόφασή τους δεν έχει γίνει γνωστό αν σχετίζεται με την πανδημία κορωνοϊού και τους περιορισμούς που ισχύουν σε άλλες χώρες ή τις ανειλημμένες υποχρεώσεις του Βρετανού πρωθυπουργού. 

Το ζευγάρι, αντί γαμήλιας δεξίωσης, γιόρτασαν τον γάμο τους καλώντας λίγους στενούς φίλους και συγγενείς στον κήπο πίσω από την πρωθυπουργική κατοικία, λόγω του περιορισμένου αριθμού ατόμων σε συνάξεις που ορίζουν οι κανόνες της πανδημίας. 

Μάλιστα, όπως είπε παριστάμενος στην The Telegraph οι προσκεκλημένοι έπρεπε να κρατήσουν «απόλυτη ομερτά» -τον κώδικα σιωπής της μαφίας- για να διασφαλιστεί πως η τελετή θα παρέμενε μυστική και ιδιωτική.

Με πληροφορίες από Guardian/Telegraph

Διεθνή
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Το Πακιστάν κηρύσσει «ανοιχτό πόλεμο» μετά τους βομβαρδισμούς μεγάλων πόλεων στο Αφγανιστάν

«Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί», ξεκαθάρισε ο υπουργός Άμυνας του Πακιστάν μετά τις επιθέσεις - Ο πρωθυπουργός της χώρας διαμηνύει ότι δε θα υπάρξει καμία υποχώρηση στην υπεράσπιση της πατρίδας
THE LIFO TEAM
Ο Έπσταϊν επιχείρησε να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μία ημέρα πριν συλληφθεί το 2019

Διεθνή / Ο Έπσταϊν επιχείρησε να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μία ημέρα πριν συλληφθεί το 2019

Mέσα ενημέρωσης στο Μαρόκο είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι ο Έπσταϊν ενδέχεται να έβλεπε τη χώρα ως ασφαλές καταφύγιο, δεδομένου ότι δεν υφίσταται συμφωνία έκδοσης με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΗΠΑ ΠΡΕΣΒΗΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ισραήλ: «Όσοι θέλουν να φύγουν να το κάνουν ΣΗΜΕΡΑ» λέει ο Αμερικανός πρέσβης στο προσωπικό

Εντείνεται η ανησυχία για πιθανό πλήγμα κατά του Ιράν - Ο πρέσβης υπογράμμισε ότι όσοι θέλουν να αποχωρήσουν θα πρέπει να οργανώσουν γρήγορα τα σχέδιά τους, καθώς δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν πτήσεις τις επόμενες ημέρες
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM