Τορίνο: Στα γαλανόλευκα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, η Μόλε Αντονελιάνα

Τορίνο: Στα γαλανόλευκα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, η Μόλε Αντονελιάνα Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ
0

Η Μόλε Αντονελιάνα, το πιο διάσημο μνημείο στο Τορίνο της Ιταλίας φωταγωγήθηκε χθες βράδυ με τη γαλανόλευκη σημαία και το σύνθημα «Ελευθερία ή θάνατος» τιμώντας την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Η πρωτοβουλία ανήκει στο επίτιμο προξενείο της Ελλάδας στο Τορίνο και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το τμήμα πολιτισμού του δήμου και με τη χορηγία του ιταλοελληνικού οργανισμού για την εκπαίδευση, Microkosmos.

Το κτίριο της Μόλε Αντονελιάνα είναι το γνωστότερο της πόλης του Τορίνο, με ύψος 166 μέτρα όπου φιλοξενεί το Εθνικό Μουσείο Κινηματογράφου της χώρας.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΗΠΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΔΑΣΜΟΙ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ: «Η συμφωνία είναι συμφωνία»

«Η ΕΕ αναμένει από τις ΗΠΑ να τηρήσουν τις δεσμεύσεις τους που ορίζονται στην κοινή δήλωση, όπως και η ΕΕ τηρεί τις δικές της δεσμεύσεις», αναφέρει η ανακοίνωση
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ ΗΠΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών - «Δεν δεχόμαστε μαθήματα σχετικά με την βία»

«Αρνούμαστε οποιαδήποτε εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τον θάνατο του ακροδεξιού Κεντέν Ντεράνκ
THE LIFO TEAM