ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Τη Γερμανία και την Ελλάδα θεωρεί υπεύθυνες για τη κρίση προσφύγων στην Ευρώπη ο Σέρβος πρωθυπουργός

Τη Γερμανία και την Ελλάδα θεωρεί υπεύθυνες για τη κρίση προσφύγων στην Ευρώπη ο Σέρβος πρωθυπουργός Facebook Twitter
Nikos Giakoumidis / SOOC
1

Ο πρωθυπουργός της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, κατηγόρησε για την κρίση που αντιμετωπίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, τις αρχές της Γερμανίας και της Ελλάδας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, ο Βούτσιτς δήλωσε «βέβαιος ότι εάν η Γερμανία πρόσφερε λιγότερα χρήματα (σ.σ. σε επιδόματα) στους μετανάστες από τα δυτικά Βαλκάνια, η ροή των προσφύγων θα μειωνόταν σημαντικά».

Παράλληλα καταδίκασε την «απαράδεκτη» απροθυμία, όπως υποστήριξε, των ελληνικών αρχών να καταγράφουν τους πρόσφυγες διότι κατ' αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα γίνεται η χώρα εισόδου τους στην ΕΕ.

1

ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Τι γλύψιμο κι αυτό προς η Γερμανία. Εντάξει, εντάξει θα το εκτιμήσει ο Φύρερ και θα σας δώσει την ευχή του. Ας επιστρέψουμε στην πραγματικότητα όμως. Αφού όλοι είναι τόσο ικανοί και θα μπορούσαν να το διαχειριστούν καλύτερα το μεταναστευτικό γιατί να μην τους στείλουμε όλους τους μετανάστες στη Σερβία κι ας πληρώσουν εκείνους καλά οι Γερμανοί να κάνουν τη δουλειά καλύτερα από εμάς αφού είναι όλοι τόσο ικανοί. Όλοι κριτές εκ του ασφαλούς έγιναν.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ