Θύμα απάτης ο Μπραντ Πιτ: Μπλέχτηκε σε κυνήγι θησαυρού για ένα χρόνο- «Έπαθα εμμονή»

Θύμα απάτης ο Μπράντ Πιτ: Μπλέχτηκε σε κυνήγι θησαυρού για ένα χρόνο- «Έπαθα εμμονή» Facebook Twitter
Φωτ: EPA/ETTORE FERRARI
0

Ο Μπραντ Πιτ παραδέχτηκε ότι ξόδεψε έναν ολόκληρο χρόνο σε ένα «ανόητο» κυνήγι κρυμμένου θησαυρού- μόνο και μόνο για να συνειδητοποιήσει ότι όλα ήταν ένα κόλπο για να τον πείσουν να επενδύσει σε μια εταιρεία ραντάρ.

Ο 58χρονος ηθοποιός, σε συνέντευξη στο περιοδικό GQ, αποκάλυψε πως του είπαν ότι χρυσός αξίας εκατομμυρίων δολαρίων είναι θαμμένος κάτω από το Château Miraval, το κτήμα του στην Προβηγκία. 

«Έπαθα εμμονή», λέει. «Για ένα χρόνο, ήταν το μόνο που σκεφτόμουν», είπε ο ηθοποιός που μεγάλωσε στο Μιζούρι. «Ίσως έχει να κάνει με το μέρος όπου μεγάλωσα, γιατί στα βουνά Ozark υπήρχαν πάντα ιστορίες για κρυμμένο χρυσό».

Στη συνέχεια εξήγησε ότι έφερε ακόμη και εξοπλισμό ραντάρ κατά τη διάρκεια του χρόνου που έψαχνε τον τεράστιο αμπελώνα, που είναι τώρα μέρος μιας δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του, Αντζελίνα Τζολί, με την οποία τον αγόρασαν το 2008 και παντρεύτηκαν εκεί το 2014.

Το πρώην ζευγάρι φέρεται να κατέβαλλε περίπου 25 εκατ. ευρώ για τον αμπελώνα και την κατοικία που υπάρχει εκεί, χρήματα από τα οποία ο Πιτ έδωσε το 60% και η Τζολί το υπόλοιπο 40%. 

Τελικά δεν βρήκε ποτέ χρυσό- και αργότερα συνειδητοποίησε ότι ο άνθρωπος που του είπε την αρχική ιστορία αναζητούσε επενδύσεις για μια εταιρεία ραντάρ. Δεν έγινε σαφές αν επρόκειτο για τον ίδιο εξοπλισμό που αγόρασε αρχικά.

Αποδείχθηκε «αρκετά ανόητο τελικά», παραδέχτηκε ο Μπραντ Πιτ. «Μόνο το κυνήγι ήταν συναρπαστικό», εξήγησε ο ηθοποιός, που αμείβεται μέχρι και 20 εκατ. δολάρια ανά ταινία, σύμφωνα με το δημοσίευμα του GQ.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Διεθνή / Σλοβενία: Το κοινοβούλιο νομιμοποίησε την υποβοηθούμενη αυτοκτονία

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, όσοι πάσχουν από ανίατη ασθένεια, έχουν διαύγεια και η κατάσταση της υγείας τους είναι τέτοια που δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τους πόνους, έχουν το δικαίωμα να βάλουν τέλος στη ζωή τους
LIFO NEWSROOM
«Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό γίνεται θεατρικό έργο

Διεθνή / «Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό έγινε θεατρικό έργο

Το έργο έχει την υποστήριξη των δικηγόρων της Πελικό και φεμινιστικών ομάδων - Δημοσιογράφοι και ερευνητές έδωσαν πρόθυμα χιλιάδες σελίδες από τα σημειωματάριά τους για τη δίκη
LIFO NEWSROOM
Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social media

Διεθνή / Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social

Στον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας επιβλήθηκε και απαγόρευση επικοινωνίας με άλλα πρόσωπα που βρίσκονται υπό έρευνα, μεταξύ των οποίων και ο γιος του, ο οποίος ζει πλέον στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM