Θύμα επίθεσης, μαζί με τον ξάδερφο της, έπεσε η 19χρονη κόρη της Μαρίν Λεπέν μετά από φοιτητικό πάρτι στο Παρίσι. 

 

Δυο άντρες πλησίασαν τη 19χρονη Ματίλντ έξω από μια αίθουσα μπόουλινγκ στο προάστιο της Ναντέρ τη νύχτα της Παρασκευής. Άρχισαν να τρίβουν το σώμα της λέγοντας της πως κρυώνει,  όπως ανέφερε ο ξάδερφος της. Ο 18χρονος προσπάθησε να τους σταματήσει, όμως οι δύο άντρες του επιτέθηκαν και στη συνέχεια επιτέθηκαν και στην κόρη της Λεπέν. 

 

Η Λεπέν δέχτηκε επανειλημμένα κλωτσιές και γροθιές στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να σπάσει τη μύτη της, ενώ και ο ξάδερφος της τραυματίστηκε. Οι δύο νέοι αναγκάστηκαν να πάνε στο νοσοκομείο, όπου δόθηκε οδηγία στην Λεπέν να αποφεύγει τις κινήσεις για 5 μέρες. 

 

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο άντρες, 32 και 47 ετών, οι όποιοι ήταν μεθυσμένοι όταν τους εντόπισε η αστυνομία. Αρνούνται τις κατηγορίες ενώ η δίκη τους έχει οριστεί για τις 23 Οκτωβρίου. 

 

Για την ώρα δεν είναι ξεκάθαρο αν το κίνητρο της επίθεσης είχε να κάνει με την Μαρίν Λεπέν, αν και το πιθανότερο είναι οι δράστες να μην γνώριζαν πως η 19χρονη είναι κόρη της. 

 

Πάντως η Μαρίν Λεπέν δήλωσε για το περιστατικό: Δεν υπήρχε καυγάς, υπήρχε βιαιοπραγία, μια αδικαιολόγητη βιαιοπραγία σε δύο νέους ανθρώπους, ηλικίας 18 και 19 ετών. Αλλά δεν ήταν κάτι αναπόφευκτο. Πιστεύω πως είναι η συνέπεια από πολιτικές επιλογές που γίνονται πολλά χρόνια 

 

Με πληροφορίες από Daily Mail