Θετική στον κορωνοϊό η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Θετική στον κορωνοϊό η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν βρέθηκε θετική στον COVID-19 και παρουσιάζει «ήπια συμπτώματα», σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Η Τζιλ Μπάινεν βρισκόταν σε διακοπές με σύζυγό της στη Νότια Καρολίνα όταν άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα χθες. Της έχει συνταγογραφηθεί το αντιικό φάρμακο Paxlovid και θα απομονωθεί στο εξοχικό για τουλάχιστον πέντε ημέρες, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Τζο Μπάιντεν βρέθηκε αρνητικός στον ιό το πρωί της Τρίτης αλλά θα φορά μάσκα σε εσωτερικούς χώρους για 10 ημέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος ανάρρωσε από κορωνοϊό, από τον οποίο είχε μολυνθεί πριν από λίγες ημέρες.

Με πληροφορίες του AP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

LiFO politics / Πόσο αντισυστημικός είναι τελικά ο Ζοχράν Μαμντάνι;

Θα καταφέρει ο χαρισματικός, νεοεκλεγείς δήμαρχος της Νέας Υόρκης να υλοποιήσει τις σημαντικές εξαγγελίες του; Είναι πράγματι αντισυστημικός, όπως παρουσιάζεται, και ποιες θα είναι οι πρώτες του αποφάσεις; Στο σημερινό επεισόδιο του πόντκαστ της LiFO Politics, η Βασιλική Σιούτη συζητά με τον Θοδωρή Καρναβά, καθηγητή Γενετικής και απόφοιτο του τμήματος Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Κολούμπια, που ζει στη Νέα Υόρκη, για τα αισιόδοξα μηνύματα της εκλογής του αλλά και για τις επιφυλάξεις που εκφράζονται.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Ο Ζελένσκι δεσμεύεται για αναδιοργάνωση του ενεργειακού τομέα μετά το σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 100 εκατ. δολαρίων

Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει δηλώσει πως θα συνεργαστεί πλήρως με κάθε είδους έρευνα, τη στιγμή που οι εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο είναι ή υπήρξαν στενοί συνεργάτες του
LIFO NEWSROOM