Θετική στον κορωνοϊό η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

Θετική στον κορωνοϊό η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν βρέθηκε θετική στον COVID-19 και παρουσιάζει «ήπια συμπτώματα», σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Η Τζιλ Μπάινεν βρισκόταν σε διακοπές με σύζυγό της στη Νότια Καρολίνα όταν άρχισε να παρουσιάζει συμπτώματα χθες. Της έχει συνταγογραφηθεί το αντιικό φάρμακο Paxlovid και θα απομονωθεί στο εξοχικό για τουλάχιστον πέντε ημέρες, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο Τζο Μπάιντεν βρέθηκε αρνητικός στον ιό το πρωί της Τρίτης αλλά θα φορά μάσκα σε εσωτερικούς χώρους για 10 ημέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος ανάρρωσε από κορωνοϊό, από τον οποίο είχε μολυνθεί πριν από λίγες ημέρες.

Με πληροφορίες του AP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Μουσείο για την ιστορία των γυναικών κόλλησε επειδή η δεξιά θέλει να αποκλείσει τις τρανς γυναίκες

Διεθνή / Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής στο επίκεντρο της μάχης για μουσείο γυναικών χωρίς τρανς γυναίκες στις ΗΠΑ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε νομοσχέδιο για το Smithsonian American Women’s History Museum, μετά την προσθήκη διατάξεων που αποκλείουν τις τρανς γυναίκες από την αφήγηση του μουσείου και δίνουν στον Ντόναλντ Τραμπ λόγο για την τελική του τοποθεσία.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ICE ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / ΗΠΑ: Η Γερουσία «παγώνει» την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τη χρηματοδότηση της ICE

Οι Ρεπουμπλικάνοι αρνούνται να εγκρίνουν τις απαιτήσεις του Τραμπ - «Οι άνθρωποι ανησυχούν για το πώς θα πληρώσουν το νοίκι, όχι πώς να μαζέψουν 1,8 δισ. για τον πρόεδρο και τους συμμάχους του»
THE LIFO TEAM