Θετική στον κορωνοϊό η Καμάλα Χάρις

Θετική στον κορωνοϊό η Καμάλα Χάρις Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Καμάλα Χάρις βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, όπως ανακοίνωσε το γραφείο της σήμερα.

Η Χάρις δεν έχει εμφανίσει κανένα σύμπτωμα και θα απομονωθεί ώστε να εργαστεί από την κατοικία της στην Ουάσιγκτον, δήλωσε το γραφείο της, προσθέτοντας ότι επίσης δεν είχε στενή επαφή με τον Τζο Μπάιντεν ή την πρώτη κυρία, Τζιλ Μπάιντεν.

«Θα ακολουθήσει τις οδηγίες του CDC και τις συμβουλές των γιατρών της. Η αντιπρόεδρος θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο όταν το τεστ είναι αρνητικό», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της, Κίρστεν Άλεν.

Η Χάρις είναι πλήρως εμβολιασμένη με δύο δόσεις του εμβολίου Moderna και έχει κάνει και την αναμνηστική δόση τον περασμένο Οκτώβριο.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο σύζυγός της, Doug Emhoff, ο διευθυντής επικοινωνίας της, Jamal Simmons, καθώς και η γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου Τζεν Ψάκι και η αναπληρώτρια γραμματέας Τύπου Karine Jean-Pierre, διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Λευκός Οίκος διοργάνωσε μια πασχαλινή εκδήλωση με περίπου 30.000 καλεσμένους στο γκαζόν του Λευκού Οίκου.

Οι λοιμώξεις έχουν αυξηθεί ξανά σε ορισμένες περιοχές των ΗΠΑ λόγω της εξαιρετικά μεταδοτικής παραλλαγής Όμικρον BA.2, παρόλο που τα κρούσματα μειώνονται συνολικά, σύμφωνα με αξιωματούχους δημόσιας υγείας.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η πρόεδρος της Βουλής Νάνσι Πελόζι βρέθηκε θετική, εν μέσω μιας σειράς θετικών διαγνώσεων Covid-19 στο Καπιτώλιο, αφού πολλοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι παρευρέθηκαν σε δείπνο στην Ουάσιγκτον.

Με πληροφορίες του Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM