Θετική στον covid η βασίλισσα της Δανίας- Μόλις είχε επιστρέψει από την κηδεία της Ελισάβετ Β'

Θετική στον covid η βασίλισσα της Δανίας- Μόλις είχε επιστρέψει από την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η βασίλισσα της Δανίας, Μαργαρίτα Β' διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό μετά την επιστροφή της από την Βρετανία, όπου παραβρέθηκε στην κηδεία της τρίτης ξαδέλφης της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η πλέον μακροβιότερη μονάρχης διαγνώστηκε θετική για δεύτερη φορά φέτος, όπως επιβεβαίωσε το παλάτι.

Η βασίλισσα ακύρωσε τα ραντεβού της για αυτήν την εβδομάδα μετά τη διάγνωση το βράδυ της Τρίτης.

Η 82χρονη βασίλισσα ήταν μία από τους 2.000 καλεσμένους που παρευρέθηκαν στην κρατική κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β' τη Δευτέρα.

Θετική στον covid η βασίλισσα της Δανίας- Μόλις είχε επιστρέψει από την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Facebook Twitter
Φωτ.: BBC

Σε σχετική φωτογραφία που παραθέτει το BBC φαίνεται να στέκεται δίπλα στους: 1. βασιλιάς της Νορβηγίας, 2. πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, 3. Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου, 4. βασιλιάς της Ολλανδίας, 5. βασιλιάς του Βελγίου, 6. βασιλιάς της Ισπανίας, 6. βασιλιάς της Σουηδίας.

Στην ίδια φωτογραφία φαίνεται επίσης η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας αλλά και ο γιος του έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος με την σύζυγό του Μαρί Σαντάλ.

Η βασίλισσα Μαργαρίτα έχει εμβολιαστεί κατά του Covid και βρέθηκε θετική τελευταία φορά τον Φεβρουάριο, οπότε και παρουσίασε ήπια συμπτώματα.

Σε μια δήλωση στον ιστότοπο του παλατιού, ένας εκπρόσωπος είπε ότι θα αναρρώσει στο παλάτι του Fredensborg.

Τις τελευταίες ημέρες, η βασίλισσα δε, είχε παραστεί σε διάφορες εκδηλώσεις στο Λονδίνο για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β'.

Θετική στον covid η βασίλισσα της Δανίας- Μόλις είχε επιστρέψει από την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Facebook Twitter
Φωτ.: Η Βασίλισσα Μαργαρίτα με τον γιο του έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου

Στην Αίθουσα του Γουέστμινστερ την Κυριακή, την παραμονή της κηδείας της αείμνηστης Βασίλισσας, συναντήθηκε και με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Η βασίλισσα Μαργαρίτα, έγινε η πρώτη βασίλισσα της χώρας το 1972 σε ηλικία 32 ετών μετά το θάνατο του πατέρα της, βασιλιά Φρειδερίκου IΧ.

Έκτοτε έχει υπάρξει η πιο cool βασίλισσα με εμφανίσεις και δραστηριότητες που δεν συνάδουν με τον τίτλο της. Είναι ζωγράφος με έργα της να εκτίθενται συχνά σε γκαλερί, ενώ πέρυσι προσελήφθη και σε σειρά του Netflix ως σκηνογράφος.

Με πληροφορείς του BBC/local.de

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιλή εκλογές Τραμπ

Διεθνή / Εκλογές στη Χιλή: Ο «Χιλιανός Τραμπ» προηγείται ενόψει δεύτερου γύρου

Γιος πρώην μέλους του ναζιστικού κόμματος και δηλωμένος θαυμαστής του δικτάτορα Αουγκούστο Πινοτσέτ, ο Καστ είναι γνωστός για τις θέσεις του κατά των αμβλώσεων και του γάμου ομοφύλων
THE LIFO TEAM
«Απλώς προσπαθούν να πλουτίσουν»: Η «επόμενη ημέρα» στη Γάζα και τα συμφέροντα που τη διεκδικούν

Διεθνή / «Απλώς προσπαθούν να πλουτίσουν»: Η «επόμενη ημέρα» στη Γάζα και τα συμφέροντα που τη διεκδικούν

Το κόστος ανοικοδόμησης εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 70 δισ. δολάρια, γεγονός που καθιστά τη μεταπολεμική φάση ένα εξαιρετικά ελκυστικό πεδίο για ορισμένες εταιρείες
THE LIFO TEAM
Το μεγαλύτερο φιλοδημοκρατικό κόμμα του Χονγκ Κονγκ αποφάσισε τη διάλυσή του υπό πολιτική πίεση

Διεθνή / Το μεγαλύτερο φιλοδημοκρατικό κόμμα του Χονγκ Κονγκ αποφάσισε τη διάλυσή του υπό πολιτική πίεση

Η απόφαση αντανακλά, σύμφωνα με αναλυτές, τη σταδιακή συρρίκνωση των πολιτικών ελευθεριών που είχαν υποσχεθεί στο Χονγκ Κονγκ κατά την επιστροφή του στην κινεζική κυριαρχία το 1997
THE LIFO TEAM