«Παύλος, διάδοχος του θρόνου»: Αντιδράσεις με την αστοχία του BBC - «Η Ελλάδα έχει καταργήσει τη μοναρχία, ας το σεβαστούμε»

«Παύλος, διάδοχος του θρόνου»: Αντιδράσεις με την αστοχία του BBC - «Η Ελλάδα έχει καταργήσει τη μοναρχία, ας το σεβαστούμε» Facebook Twitter
0

Αντιδράσεις στα social media προκάλεσε η προσφώνηση του Παύλου από το BBC σαν «διαδόχου του ελληνικού θρόνου». 

O Παύλος, γιος του έκπτωτου βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας της Δανίας, και τρίτος ξάδερφος της βασίλισσας Ελισάβετ, κλήθηκε από το κρατικό κανάλι της Βρετανίας για να μιλήσει για την Ελισάβετ, την οποία χαρακτήρισε «έναν από τους πιο υπέροχους ανθρώπους» που έχει γνωρίσει.

🎥 BBC #Thread pic.twitter.com/0HsGgAjplN

Ωστόσο, το σούπερ του BBC τον χαρακτήριζε «διάδοχο του θρόνου» ενώ, ως γνωστόν, στην Ελλάδα έχει καταργηθεί η μοναρχία από το 1973 και, εφόσον δεν υπάρχει βασιλιάς, δεν υπάρχει και διάδοχός του. 

«Έλα τώρα, BBC. Η Ελλάδα έχει προ πολλού καταργήσει τη μοναρχία, σεβάσου το αυτό» γράφει ο δημοσιογράφος Damian Mac Con Uladh. 

Ο Παύλος γνωστοποίησε πως την άλλοτε βασιλική οικογένεια θα εκπροσωπήσουν οι Άννα Μαρία, ο ίδιος και η σύζυγός του, Μαρί Σαντάλ καθώς η κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου δεν του επιτρέπει να παρευρεθεί.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM