Θάνατος τουρίστριας στη Νάπολι: Παιδιά πέταξαν από το μπαλκόνι το άγαλμα που τη χτύπησε

Θάνατος τουρίστριας στη Νάπολι: Παιδιά πέταξαν από το μπαλκόνι το άγαλμα που τη χτύπησε Facebook Twitter
Η Κιάρα Τζακόνις και το τμήμα από το άγαλμα που τη χτύπησε στο κεφάλι και τη σκότωσε / Φωτογραφία: Corriere del Mezzogiorno
0

Σοκαρισμένη είναι η Ιταλία από τον θάνατο της 30χρονης τουρίστριας στη Νάπολι.

Η γυναίκα χτυπήθηκε στο κεφάλι από άγαλμα που έπεσε από μπαλκόνι, ενώ περπατούσε στη φημισμένη περιοχή Quartieri Spagnoli στη Νάπολη. Όπως μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης, δύο παιδιά που έπαιζαν με το άγαλμα, το πέταξαν από το μπαλκόνι. Το ειδώλιο χτύπησε τη γυναίκα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της δύο ημέρες μετά, στο νοσοκομείο της πόλης. Οι γιατροί προσπάθησαν με κάθε τρόπο να τη σώσουν, προχωρώντας και σε πολύ λεπτή χειρουργική επέμβαση, όμως δεν τα κατάφεραν.

Η 30χρονη Κιάρα Τζακόνις βρισκόταν στη Νάπολη με τον φίλο της, Λίβιο Ρουσό, που της είχε κάνει το ταξίδι δώρο για τα γενέθλιά της. Την Κυριακή πήγαν βόλτα στο Quartieri Spagnoli, λίγο πριν φύγουν από την πόλη για να επιστρέψουν στην Πάντοβα, τόπο καταγωγής της 30χρονης. 

Η γυναίκα ζούσε στο Παρίσι και είχε εργαστεί στη βιομηχανία της μόδας επί μακρόν, έχοντας περάσει από brands όπως οι Moncler, Givenchy, Christian Louboutin. Πρόσφατα μετακόμισε και εργαζόταν για την Prada. Περιέγραφε τον εαυτό της ως ένα κορίτσι «ενθουσιώδες, αξιόπιστο, έτοιμο να δουλέψει σκληρά, να αναπτύξει νέες δεξιότητες και να εργαστεί».

Η αστυνομία, που συντονίζεται από την Εισαγγελία της Νάπολης, ταυτοποίησε το σπίτι από το οποίο έπεσε το αγαλματίδιο, που ήταν ένα βαρύ διακοσμητικό. Κάμερες ασφαλείας της περιοχής κατέγραψαν ξεκάθαρα τα πάντα, όπως μεταδίδει η ιταλική εφημερίδα Corriere del Mezzogiorno: Αφού χτύπησε το κιγκλίδωμα του μπαλκονιού ένα κομμάτι από το αγαλματίδιο έσπασε και το αιχμηρό τμήμα του και χτύπησε την 30χρονη. 

Με πληροφορίες από Corriere del Mezzogiorno
 

 
 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του -

Διεθνή / Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του - «Διαφωνούσα μαζί του»

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν πατέρας, σύζυγος και άνθρωπος με πίστη, και ελπίζω πως, ό,τι κι αν σημαίνει η σύνδεση με τον Θεό, να την ένιωσε εκείνη τη στιγμή.»
LIFO NEWSROOM
Η βία εις βάρος των διεμφυλικών έχει αυξηθεί στην ΕΕ από το 2019

Διεθνή / Η βία εις βάρος των διεμφυλικών ατόμων έχει αυξηθεί στην ΕΕ από το 2019

Eυρήματα από νέα έρευνα της FRA αποκαλύπτουν ραγδαία αύξηση της βίας κατά διεμφυλικών στην ΕΕ και τα Δυτικά Βαλκάνια, με βασική αιτία την παραπληροφόρηση και την πολιτική ρητορική μίσους
LIFO NEWSROOM
Η αμερικανική δεξιά εργαλειοποιεί τη δολοφονία Κερκ για να επιτεθεί στην τρανς κοινότητα

Διεθνή / Η αμερικανική δεξιά εργαλειοποιεί τη δολοφονία Κερκ για να επιτεθεί στην τρανς κοινότητα

Από τις πρώτες ώρες μετά το χτύπημα, κύκλοι της αμερικανικής δεξιάς και μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα προσπάθησαν να συνδέσουν το έγκλημα με την τρανς κοινότητα
ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗΣ
Στη Γερουσία ο διευθυντής του FBI Κας Πατέλ: Σφοδρή κριτική για την υπόθεση Κερκ και τον φάκελο Επσταϊν

Διεθνή / Στη Γερουσία ο διευθυντής του FBI Κας Πατέλ: Σφοδρή κριτική για την υπόθεση Κερκ και τον φάκελο Επσταϊν

Η ακρόαση σημαδεύτηκε από έντονες επικρίσεις για τον χειρισμό της έρευνας για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ όσο και στην απόφαση να μη δοθούν στη δημοσιότητα νέα στοιχεία από τον φάκελο του Τζέφρι Επσταϊν
LIFO NEWSROOM