«Θα πάρω ένα ξύλο και θα τους βαράω»

«Θα πάρω ένα ξύλο και θα τους βαράω» Facebook Twitter
0

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του Αλβανού υφυπουργού Άμυνας Εκρέμ Σπάχια, ο οποίος τάχθηκε κατά της παρέλασης ομοφυλοφίλων στις 17 Μαΐου στα Τίρανα. O υφυπουργός Άμυνας της γειτονικής χώρας δήλωσε σε εφημερίδα ότι ανήκει «σε συντηρητικό κόμμα που σέβεται και εκτιμάει τις παραδόσεις ως ανώτερες αξίες του έθνους» , προσθέτοντας «το μόνο που μπορώ να πω είναι πως θα πάρω ένα ξύλο και να τους βαράω».

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της κοινότητας ομοφυλοφίλων της Αλβανίας που ανέφερε ότι πρόκειται για σοβαρό πλήγμα για το σύνταγμα της χώρας που απαγορεύει τον κοινωνικό ρατσισμό. Οι ομοφυλόφιλοι ζητούν από τον Σαλί Μπερίσα να απομακρύνει το Σπάχια από τη θέση του.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορική αλλά διακριτική επίσκεψη αλ Σάρα στον Λευκό Οίκο: «Ο Τραμπ θέλει να δείξει πως δεν είναι πλέον τρομοκράτης»

Διεθνή / Ιστορική αλλά διακριτική η επίσκεψη αλ Σαράα στον Λευκό Οίκο: «Ο Τραμπ θέλει να δείξει πως δεν είναι πλέον τρομοκράτης»

Οι ΗΠΑ «επιτρέπουν στη Συρία να ξαναρχίσει τις δραστηριότητες της πρεσβείας της στην Ουάσιγκτον προκειμένου να ενισχυθεί ο συντονισμός ως προς τον αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας»
LIFO NEWSROOM
Ryanair: Μόνο ψηφιακές κάρτες επιβίβασης θα δέχεται η εταιρεία από τις 12 Νοεμβρίου - Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Διεθνή / Ryanair: Μόνο ψηφιακές κάρτες επιβίβασης θα δέχεται η εταιρεία από τις 12 Νοεμβρίου - Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η απόφαση έχει προκαλέσει αγωνία σχετικά με τους ηλικιωμένους επιβάτες, οι οποίοι ενδέχεται να μην διαθέτουν ή να μην είναι σε θέση να χειρίζονται ένα smartphone
LIFO NEWSROOM
«Nestflix»: Πώς ένα ριάλιτι σόου με γεράκια έχει καταφέρει να καθηλώσει τους Αυστραλούς στις οθόνες τους

Διεθνή / «Nestflix»: Πώς ένα ριάλιτι σόου με γεράκια έχει καταφέρει να καθηλώσει τους Αυστραλούς στις οθόνες τους

Αυτή την περίοδο, οι θαυμαστές του ριάλιτι παρακολουθούν με αγωνία τη στιγμή που τα μικρά, τα οποία εκκολάφθηκαν στα τέλη Σεπτεμβρίου, θα επιχειρήσουν την πρώτη τους πτήση
LIFO NEWSROOM
Ανάσα για τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα στις ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο διατηρεί το δικαίωμα στον γάμο ομοφύλων

Διεθνή / «Ανάσα» για τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα στις ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο διατηρεί το δικαίωμα στον γάμο ομοφύλων

Οι δικαστές αρνήθηκαν να εξετάσουν υπόθεση που θα μπορούσε να ακυρώσει τη νομιμοποίηση των ομόφυλων γάμων, διατηρώντας σε ισχύ το ιστορικό προηγούμενο του 2015
LIFO NEWSROOM