Τέξας: Καλλιτέχνης δημιούργησε δωρεάν τα φέρετρα για τα 19 παιδιά που σκοτώθηκαν στο Τέξας

Τέξας: Καλλιτέχνης δημιούργησε δωρεάν τα φέρετρα για τα 19 παιδιά που σκοτώθηκαν στο Τέξας Facebook Twitter
0

Ένας καλλιτέχνης από τις ΗΠΑ, συντετριμμένος από την μαζική δολοφονία των 19 ανήλικων μαθητών στο Τέξας, ανέλαβε να φτιάξει τα φέρετρα των μικρών θυμάτων, τιμώντας τη μνήμη τους. 

Ο Trey Ganem είναι ο ιδιοκτήτης της SoulShine Industries και ήρθε σε επαφή με μέλη των οικογενειών στο Ουβάλντε για το τελευταίο αντίο των αγαπημένων τους. 

Η Ένωση Διευθυντών Γραφείων Τελετών του Τέξας είχε ζητήσει από τον Ganem την υποστήριξή του μετά την επίθεση στο δημοτικό σχολείο, με 21 νεκρούς -μεταξύ των οποίων 19 παιδιά. «Θα συνδράμω τις οικογένειες σε αυτή την τραγική στιγμή», έγραψε στη σελίδα της SoulShine Industries στο Facebook. «Αυτό είναι κάτι που καμιά οικογένεια δεν θα έπρεπε ποτέ να αντιμετωπίσει. Η αγάπη και τα συναισθήματά μου είναι ήδη εκεί».

Ο Ganem και ο γιος του Billy, ο οποίος εργάζεται μαζί του, έκαναν ό,τι μπορούσαν για να διευκολύνουν τις οικογένειες. Οι υπηρεσίες του Ganem μπορεί χρεώνονται από 3.400 έως 3.800 δολάρια, αλλά οι συγγενείς των θυμάτων των μαζικών πυροβολισμών στο Uvalde δεν πλήρωσαν τίποτα.

Ο Ganem και ο Billy προσπάθησαν να αποχαιρετήσουν τα ανήλικα θύματα, κοσμώντας τα φέρετρα με κάτι που αγαπούσαν.

Για την Eliahna Torres, ένα από τα νεαρά θύματα, ο σχεδιασμός περιλάμβανε ένα λάμα, τα χρώματα της μπάλας του σόφτμπολ, που ήταν ένα πάθος της.


 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Υόρκη Μαμντάνι Αστόρια

Διεθνή / Αφήνει την Αστόρια και μετακομίζει στην επίσημη δημαρχιακή κατοικία ο Μαμντάνι

Ο Μαμντάνι ανέφερε ότι θα του λείψει η καθημερινότητα στην Αστόρια, σημειώνοντας ωστόσο πως «ακόμη και όταν δεν θα ζω πλέον εκεί, η Αστόρια θα συνεχίσει να ζει μέσα μου και στο έργο μου»
LIFO NEWSROOM
Αυστρία: Ορειβάτισσα εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της στην υψηλότερη κορφή και πέθανε από το κρύο

Διεθνή / Αυστρία: Εγκατέλειψε την ορειβάτιδα σύντροφό του στην υψηλότερη κορφή και εκείνη πέθανε από το κρύο

Οι κινήσεις που φάνηκαν ύποπτες στους εισαγγελείς - Ο 39χρονος φέρεται να «έβαλε το κινητό σε σίγαση» ενώ προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν διασωστικές ομάδες
LIFO NEWSROOM