Τέταρτη μέρα προβλημάτων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω ομίχλης

Τέταρτη μέρα προβλημάτων στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» λόγω ομίχλης Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / ΓΟΥΙΛΙΑΜ ΕΡΝΑΝΔΕΣ (φωτογραφία αρχείου)
0

Για τέταρτη συνεχόμενη μέρα παρουσιάζονται προβλήματα στη λειτουργία του αεροδρομίου «Μακεδονία», εξαιτίας των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη.

Η πυκνή νέφωση και η ομίχλη στην πόλη προκαλούν από το πρωί καθυστερήσεις στις αφίξεις πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού.

Τουλάχιστον μία πτήση, προερχόμενη από τη Ρώμη, προσγειώθηκε στην Καβάλα, απ' όπου και θα εκτελεστεί η πτήση πίσω στην ιταλική πρωτεύουσα.

Αντίθετα, οι περισσότερες αναχωρήσεις πτήσεων από το «Μακεδονία» πραγματοποιήθηκαν κανονικά από το πρωί.

Οι επιβάτες καλούνται να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας skg-airport.gr για τις διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των πτήσεων ή να απευθύνονται για ενημέρωση στις αεροπορικές εταιρείες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Διεθνή / Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Παρά την πρόοδο σε σχέση με προηγούμενες δοκιμές, η αποστολή δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους της - Ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε ταχύτερο ρυθμό εκτοξεύσεων, παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να ταλανίζουν το φιλόδοξο πρόγραμμα για αποίκηση του Άρη.
LIFO NEWSROOM
Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ανάλυση / Πώς μεταφράζεται η ρήση Ερντογάν «δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος πρόεδρος» - Οι φόβοι στην Τουρκία

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δηλώνει πως δεν θα είναι ξανά υποψήφιος για την προεδρία της Τουρκίας, ενώ φουντώνουν τα σενάρια για συνταγματική αλλαγή που θα του επιτρέψει νέα θητεία - Το ιστορικό των δηλώσεών του και οι πολιτικές εξελίξεις
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ